İddia: Samsung, Galaxy Fold'u Note 10'un Çıkış Tarihine Kadar Erteleyecek

10
8
4
0
0
Samsung Galaxy Fold, süresiz olarak ertelendiğinden beri yeniden piyasaya sürülmesiyle ilgili bir takım dedikodulara maruz kalıyor. Şirket, şimdi de Fold'un Temmuz ayında yeniden çıkacağı iddialarını yalanladı.

Kore’deki bir gazeteye konuşan şirket yetkilisine göre Samsung’un Galaxy Fold’u Temmuz ayında yeniden piyasaya sürme planları gerçekleşmeyebilir. Haziran ayının başlarında ortaya çıkan iddiaları reddeden şirket, cihazın Temmuz ayında çıkacağını yalanladı.

Bu iddia doğruysa Samsung, Galaxy Fold’u Ağustos ayında çıkacak amiral gemisi Galaxy Note 10 ile birlikte piyasaya sürebilir. Bir Samsung yetkilisi “Bu ay bir medya etkinliği düzenlemiş olsaydık şu ana kadar bir şeyler yapmış olmamız gerekirdi. Nisan ayındaki gecikmeden bu yana hiçbir şey ilerlemedi” dedi.

Galaxy Fold, ilk olarak 26 Nisan'da piyasaya sürülmüştü ancak Samsung, cihazla ilgili sorunlar yaşadıktan sonra katlanabilir telefonu süresiz olarak erteledi. O zamandan beri AT&T, Best Buy ve Samsung, siparişleri iptal etti.

CEO DJ Koh, Mayıs ayında lansman zamanlaması açısından çok geç kalmayacaklarının sözünü vermişti. Samsung temsilcileri, önümüzdeki haftalarda telefon için yeni bir çıkış tarihi açıklayacaklarını belirtmişlerdi.

Galaxy Fold ile şu ana kadar yüzü gülmeyen Samsung, katlanabilir telefon sorunları yaşayan tek şirket değil. Huawei de bugün katlanabilir Mate X cihazının lansmanını Haziran ayından Eylül ayına kadar geciktireceğini açıkladı.

Kaynak : https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/6/14/18679216/samsung-galaxy-fold-release-date-missing-july-delayed-foldable-phone
10
8
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
8
4
0
0