Infinix Hot 10 Lite, Donanım Özellikleriyle Google Play Console'da Gözüktü

6
1
1
1
0
Hong Kong merkezli akıllı telefon şirketi Infinix'in yeni akıllı telefonu olacak Infinix Hot 10 Lite, Google Play Console'da gözüktü. Cihazın Google Play sayfasında bazı donanım özelliklerine de yer verildi.

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi Infinix, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonu Infinix Smart 4 Plus'ı tanıtmıştı. Tam 6.000 mAh'lik bataryaya sahip olan bu telefon, vergisiz fiyatıyla yaklaşık 740 TL'den satışa çıkmıştı. Ancak cihazın tanıtılmasının üstünden henüz 1 hafta geçmemişken Infinix, yeni bir modeli daha tanıtmaya hazırlanıyor. 

Infinix'in tanıtacağı yeni akıllı telefon, Smart 4 Plus'tan da bütçe dostu bir akıllı telefon olacak. Infinix Hot 10 Lite ismiyle piyasaya sürülmesi beklenen telefon, son olarak Google Play Console'da gözüktü. Cihazın içinde bulunacak donanım parçalarının bazıları da platform üzerinde yer aldı.

Infinix Hot 10 Lite özellikleri:

infinix

Infinix'in bütçe dostu olması beklenen yeni akıllı telefonu Google Play Console'da yer alan bilgilere göre pek de iyi özellikler sunmayacak. Burada yer alan bilgilere göre Infinix Hot 10 Lite, MediaTek'in Helio A20 işlemcisine sahip olacak ve yalnızca 2 GB RAM'le tüm işlemleri gerçekleştirecek.

Google Play Console'da yer alan diğer özelliklere göre Infinix Hot 10 Lite, 720 x 1.600 piksel çözünürlüğünde HD+ bir ekrana sahip olacak. Cihazın ekranı 320 PPI piksel yoğunluğuyla gelecek. Infinix Hot 10 Lite, sahip olduğu özelliklere rağmen kutudan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak.

Infinix'in fazlasıyla bütçe dostu akıllı telefonu olacak Infinix Hot 10 Lite'ın kamera kısmında bize neler sunacağı hakkında şu an için bir şey bilmiyoruz. Ancak yine cihazın bütçe dostu olacağını göz önüne alacak olursak kamera kısmında da ortalamanın altında bir kamera beklemek doğru olacaktır.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/infinix-hot-10-lite-spotted-on-google-play-console-specifications-revealed/
6
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
1
0