Apple, iOS 13'ün 3'üncü Public Betasını Yayınladı

20
3
1
1
0
Apple'ın mobil ekosistemi iOS'in 13. versiyonunun 3. açık betası tüm Apple beta testerları için yayınlandı.

Akıllı telefon üreticileri arasında ürettiği akıllı telefonlara en uzun yazılım desteği sunan şirket olan bilinen Apple, yeni işletim sistemi sürümlerini son kullanıcıya yayınlamadan önce bir beta sürecinden geçiriyor.

Silikon Vadisi devi Apple'ın hâlihazırda üzerinde çalıştığı yeni mobil işletim sistemi iOS 13 ise bir süredir beta sürecinde. İlk olarak 1. betası ve daha sonrasında 2. betası yayınlanan işletim sisteminin bugün 3. açık betası tüm beta kullanıcıları için sunuldu.

ios 13 beta

iOS 13'ün 3. açık betasını indirmek için eğer bir beta kullanıcısı iseniz tek yapmanız gereken Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip edip yeni beta sürümünü mobil cihazınız için indirmek.

Bu indirmeyi sadece bir Wi-Fi bağlantısı ile yapabileceğinizi unutmayın. İndirme işlemi tamamlandığında cihazınız tekrar başlayacak ve yeni güncelleme ile gelen yeni özellikleri ilk test eden kişilerden birisi olacaksınız.

ios 13 beta

Özellikle tüm sistem geneline getirdiği karanlık mod ile öne çıkan yeni iOS işletim sistemi sürümü iOS 13, çok yakın bir zaman içerisinde beta sürecinden çıkacak ve son kullanıcı için yayınlanacak.

iOS 13'ün özellikle yeni iPhone'larla beraber fazlasıyla ilgi çekmesi bekleniyor zira Apple bu işletim sistemi sürümünün Apple ekosistemi içindeki en önemli yeniliklerden birisi olduğunu düşünüyor.

20
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
1
1
0