Milyonlarca Dolarlık Marvel Filmlerinin Efektlerine Taş Çıkaracak Hayran Yapımı Spider-Man Lotus'tan Video Paylaşıldı

38
6
2
0
0
Milyonlarca Dolarlık Marvel Filmlerinin Efektlerine Taş Çıkaracak Hayran Yapımı Spider-Man Lotus'tan Video Paylaşıldı
Ekim 2021’de duyurulan ve ilk fragmanı yayınlanan hayran yapımı Spider-Man Lotus filmi, geçtiğimiz Haziran ayında başrol oyuncusunun ve yönetmenin ırkçı söylemleri nedeniyle iptal edilmişti. İptal edilen hayran yapımı Spider-Man filminin görsel efekt videosu yayınlandı ve hayranlar hem çok mutlu oldu, hem de çok üzüldü. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Çocukken hepimizin büyüyünce olmak istediği Spider-Man’in günümüzde gerek Sony Pictures gerekse Marvel ve Disney tarafından beyaz perdeye ne kadar güzel bir şekilde yansıtıldığını tartışmamıza gerek bile yok.

Ancak bir hayran filmi hayal edin ki daha önce gördüğünüz Spider-Man filmlerinden çok daha iyi görsel efektlere sahip. Geçen yıl duyurulan Spider-Man Lotus isimli hayran filmi tam da öyleydi, ta ki iptal edilene kadar. Gelin hem filmin dün yayınlanan görsel efekt tanıtımına hem de filmin neden iptal edildiğine bir göz atalım.

İptal edilen hayran yapımı Spider-Man Lotus görsel efekt videosu: Marvel’dan daha iyi ağ ile sallanma sahnesi yapmışlar

Spider-Man Lotus, Peter Parker’ı hem Sony hem de MCU’dan daha farklı bir evrende konu alan film, Peter Parker'ın Gwen Stacy'nin kaybıyla boğuşmasını anlatıyordu. Ekim 2021’de ilk fragmanı yayınlanan film hayranlarda büyük heyecan yaratmıştı. Ancak filmin başrol oyuncusu ve yönetmeninin ırkçı söylemleri nedeniyle Lotus'un gösterimi iptal edildi.

Dolayısıyla film, hem hayranlardan hem de filmde yer alan ekipten büyük tepki topladı. Şu an için filmin akıbeti hâlâ belli olmadığı halde doguqn STUDIOS isimli YouTube kanalı, Spider-Man Lotus’un görsel efektlerinin nasıl olduğunu gösteren bir video yayınladı.

Yayınlanan 1 dakika 18 saniyelik videoda görülenler tüm Spider-Man hayranlarını hem çok mutlu etti hem de çok üzdü. Mutlu etti, çünkü Spider-Man’in bu videodaki ağ ile sallanma gerçekçiliğini bugüne kadar hiçbir film başaramamıştı. Çok üzdü, çünkü Spider-Man Lotus iptal edildi. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

38
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
38
6
2
0
0