Iron Man Oyunu Resmen Duyuruldu! Iron Man Olmanın Nasıl Bir Şey Olduğunu Hissedeceksiniz

33
4
2
1
0
Electronic Arts, bugün yaptığı açıklamalarla Marvel'ın sevilen karakteri Iron Man'e odaklanacak bir oyunun geleceğini doğruladı. Henüz ne zaman çıkacağı belli olmayan yapım, Star Wars: Battlefront II gibi birçok popüler oyunla karşımıza çıkan Motive Studio tarafından geliştirilecek.

Beyaz perdede de birçok kez karşımıza çıkan Iron Man, Marvel Çizgi Romanları’nın en sevilen karakterlerinden biri olarak gösteriliyor. Yakın zamanda ise bu karakterin hayranlarını heyecanlandıran bir söylenti ortaya çıkmıştı. Bu söylentide, Electronic Arts’ın (EA) bir Iron Man oyunu çıkaracağı belirtilmişti.

Bugün ise güzel haber geldi ve uzun süredir beklenen Iron Man oyunu resmen duyuruldu. Electronic Arts (EA), yaptığı resmi bir açıklamayla sevilen karaktere odaklanacak bir oyun üzerinde çalışıldığını açıkladı. Açıklamalarda,  oyunun EA’e bağlı olan Kanada merkezli oyun stüdyosu Motive Studio tarafından geliştirileceği ifade edildi.

Oyunculara Iron Man olmanın nasıl bir şey olduğunu hissettirecek

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamalarda Marvel ve Motive ortaklığında geliştirilen oyun, ‘tek oyunculu, üçüncü şahıs bir aksiyon macera oyunu’ olarak tanımlandı. Yapımın, Marvel’s Guardians of the Galaxy oyununda da yer alan Olivier Proulx liderliğindeki bir ekip tarafından geliştirileceği ifade edildi. Motive Studio, daha önce Star Wars: Squadrons, Star Wars: Battlefron II gibi popüler oyunlarla da karşımıza çıkmıştı. Stüdyo ayrıca 2023’te çıkacak bir Dead Space oyunu üzerinde de çalışıyor.

Proulx yaptığı açıklamalarda oyunla ilgili, “Eğlence dünyasının en ikonik süper kahramanlarından birine dayanan oyun yapma fırsatına sahip olmak bir ayrıcalık ve onurdur. Yeni ve benzersiz bir hikâye yaratmak için harika bir fırsatımız var” ifadelerini kullandı. EA’in açıklamalarına göre yeni oyun, süper kahramanın gerçek kimliği olan Tony Stark’ın karizmasına ve dehasına yer verirken oyunculara Iron Man olmanın nasıl bir şey olduğunu tam olarak hissettirmeye çalışacak.  

Heyecanla beklediğimiz yapımın şu an erken aşamalarında olduğu belirtilirken çıkış tarihi, hikâye detayları gibi konular ile ilgili ise herhangi bir detay bulunmuyor.

Kaynak : https://www.ea.com/news/all-new-iron-man-video-game?isLocalized=true
33
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
4
2
1
0