80. Yıla Özel Tasarlanan Jeep Renegade, Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı

25
14
7
3
2
Jeep, 80. yaş günü için Renegade'in özel bir sürümünü tanıttı. Bu model için kampanya da yapan şirket, zaten SUV dolu olan yollara yeni bir model daha sürmüş oldu. Peki 80. yıla özel Jeep Renegade, tüketiciye neler sunuyor?

Türkiye'de de çok satan otomobil markalarından bir tanesi olan Jeep, 80. yaş günü için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında popüler araçlarından bir tanesi olan Renegade'in özel bir versiyonunu oluşturan şirket, bu aracın baz modelinin fiyatını da makul bir seviyeye çekti. Yapılan açıklamalara göre 80. yıla özel modeller, yalnızca Renegade ile sınırlı kalmayacak.

Türkiye, SUV araç modellerini fazlasıyla seviyor. Bu durumun farkında olan Jeep, şehir kullanımına da uygun olan Renegade modelini adeta yok satacak bir fiyata Türkiye'de satışa çıkarmış durumda. Hem tasarım hem de donanım özellikleri açısından vatandaşları etkileyecek olan araç, önümüzdeki günlerde yollarda sıklıkla karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Peki Jeep'in kampanya kapsamına alan SUV'u tüketiciye neler sunuyor?

Karşınızda 80. yıla özel Jeep Renegade

Jeep Renegade

80. yıla özel olarak tasarlanan Renegade, yedi bölmeli ön ızgara, 18 inç büyüklüğünde gri renkli jantlar, özel logo konumlandırması ve etkileyici renk seçenekleri ile geliyor. Karartılmış camlar ile LED aydınlatmalar da 80. yıla özel Renegade'in tasarımını daha da etkileyici bir hale getirmiş durumda. Ayrıca bu araç, Jeep'in standart off road özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. 

Jeep Renegade

Özel versiyon aracın iç tasarımına baktığımızda, 80. yıla özel olarak hazırlanmış deri koltuk tasarımını görüyoruz. Ayrıca bu modelin tüm versiyonlarında standart olarak, koltuk ve direksiyon ısıtma ile açılabilir sunroof gibi özelliklerle karşılaşıyoruz. Yarı hayalet diyebileceğimiz gösterge ekranı, 8,4 inç boyutundaki multimedya ekranı ve Jeep logolu hoparlörler de iç tasarımda bizleri karşılayan özellikler arasında yer alıyor.

Jeep

Türkiye'de satışa çıkarılan özel versiyon, 1,3 litrelik dört silindirli bir motora sahip. 150 beygir güç üreten ve 270 Nm tork değerine sahip olan bir motorla gelen araç, DDCT şanzımanla eşleştirilmiş. Teknoloji konusunda da hiç fena sayılmayacak Jeep Renegade, şeritten çıkma uyarısı, hız sabitleme, çarpışma uyarısı, trafik işareti tanıma, park sensörü ve kör nokta uyarı sistemi gibi bazı özelliklere sahip.

Jeep Renegade

Tüm bu özelliklere sahip olan Jeep Renegade, 314 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Eğer 80. yıla özel olarak oluşturulmuş versiyonu satın almak isterseniz, yapmanız gereken ödeme 449 bin 950 TL olarak belirlenmiş durumda. 

Kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/otomotiv/jeep-renegadein-80inci-yil-ozel-versiyonu-satista/666417
25
14
7
3
2
Emoji İle Tepki Ver
25
14
7
3
2