Jon Favreau, Endgame'de Iron Man'in Ölümünü Durdurmaya Çalışmış (Keşke Lafını Dinleseler)

28
6
2
1
0
Iron Man serisinde Happy Hogan karakterini de canlandıran ve aynı zamanda serinin yönetmenliğini yapan Jon Favreau'nun, Avengers: Endgame filminde Tony Stark'ın ölümüne engel olmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Marvel Sinematik Evreni'nde ilk büyük hikaye örgüsü Avengers: Endgame ile çözülmüş ve o ana kadar MCU'nun baş kötüsü olan Thanos mağlup edilmişti. Filmin en dramatik sahnesi ise şüphe yok ki Tony Stark karakterinin fedakarlığıydı.

Robert Downey Jr.'ın Iron Man/Tony Stark olmasını sağlayan, Iron Man serisinde hem yönetmen olarak hem de Happy Hogan karakterini oynayarak yer alan Jan Favreau'nun, aslında Avengers: Endgame filminde Tony Stark'ın ölümüne karşı çıktığı açıklandı.

Happy, Tony'yi Son Kez Kurtaramadı

iron man

Russo Kardeşler katıldıkları bir programda popüler sahneleri hakkında açıklamalar yaptı. Bu sahneler arasında elbette ki Tony Stark'ın meşhur son sahnesi de yer aldı. Russo Kardeşler sahnenin arkasından detaylar paylaştı.

Buna göre Favreau senaryoyu ilk okuduğunda Tony Stark'ın öldürüleceğine inanamamış. Bu yüzden de yönetmenlere ciddi olup olmadıklarını sormuş. Hatta Favreau'nun çalışmaları bu kadarla da sınırlı kalmamış.

Anthony Russo, Favreau ile set köşelerinde uzun uzun telefonda konuştuğunu söylüyor. Hatta Favreau, ünlü yönetmene "Bunu yapamazsın, bu insanları kahredecek, insanların sinema salonlarından çıkıp kendilerini trafiğin altına atmasına neden olacak, bunu istemezsin" demiş. 

Russo Kardeşler Favreau'nun tepkisini anlayabildiklerini söylerken, kendilerinin üzerinde çok çalıştıkları bir karakterin başına böyle bir şey gelmesi durumunda aynı şeyleri hissedeceklerini belirttiler. Yine de yönetmenler filmle ilgili verdikleri karardan memnun olduklarını ifade ediyorlar. 

Mark ve Anthony Russo kardeşler şu anda Marvel Sinematik Evreni'nde herhangi bir projede yer almıyor.

Kaynak : https://bgr.com/entertainment/jon-favreau-tried-to-stop-iron-mans-death-in-avengers-endgame/
28
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
6
2
1
0