Kapadokya'daki Yerli Turistler İçin 'Sanal Balon Turu' Gündem Oldu: İşte Gelen Tepkiler

28
9
5
0
0
Türkiye'nin en popüler turist merkezlerinden Kapadokya'da artan balon turu fiyatlarına karşı yerli turistler için yeni bir imkân sunuldu. Yerli turistler, 220 euroluk ücreti verip balonla uçmak yerine 35 TL verip sanal gerçeklik gözlüğüyle gökyüzüne çıkmaya(!) başladı...

Türkiye’nin hem ulusal hem de uluslararası en popüler turistik bölgelerinden birisi olan Kapadokya, yıllardır uçan balonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Fakat özellikle yaz aylarında balon turuna katılmak isteyen yerli turistler, TL cinsinden değil, euro cinsinden fiyatlarla karşılaşıyor.

Bölgeden aktarılan bilgilere göre Kapadokya’da balon turu yapmak artık 220 euroya kadar yükselmiş durumda. Fakat bölgede yerli turistler için oluşturulan bir deneyim, bugünün en büyük gündemlerinden biri oldu. Yerli turistler, Kapadokya’yı balonla uçarak değil, balonda sanal gerçeklik gözlüğü takıp yerden yükselmeden dolaşmaya başladı.

Sanal balon turları başladı:

kapadokya

Kapadokya’da balon turu yapmak isteyen yerli turistler, 220 euroluk ücret yerine 35 TL’lik ücreti ödeyerek sanal tur yapmaya başladılar. Üstelik sanal gerçeklik gözlükleriyle yapılan bu turun yanı sıra balon içinde ve çevresinde fotoğraf çekimi bile ücretli hale getirildi. Balon içinde/çevresinde fotoğraf çekimi kişi başı 10 TL, aile/grup içinse 20 TL olarak belirlendi…

Yeni sanal Kapadokya turu, elbette sosyal medyadan da bazı tepkilere yol açtı:

sanal balon turu

sanal balon turu

sanal balon turu

sanal balon turu

sanal balon turu

sanal balon turu

Küçük bir hatırlatma: Sanal balon turu deneyimini ücretsiz olarak da yaşayabilirsiniz, cüzi miktarda masraf yapıp telefonunuzla çalışabilen kartondan imal edilmiş sanal gerçeklik gözlüğü de alabilirsiniz.

28
9
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
9
5
0
0