La Casa de Papel: Kore'nin İlk Fragmanı Yayınlandı! [Video]

42
10
6
5
0
La Casa de Papel: Kore'nin İlk Fragmanı Yayınlandı! [Video]
Geçtiğimiz aylarda duyurulan La Casa de Papel: Kore'nin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Dizinin yeni fragmanı, La Casa de Papel severlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Netflix’in en popüler yapımları arasında ilk sıralara giren İspanyol yapımı La Casa de Papel, 5. sezonuyla birlikte artık ekranlara veda etmişti. Fakat diziyi milyonlarca kişinin izlemesiyle gaza gelen Netflix, La Casa de Papel’in hem Berlin karakteri özelinde ayrı bir dizisini, hem de Güney Kore yapımı dizisini çıkaracağını açıklamıştı.

İşte dizinin Güney Kore versiyonu La Casa de Papel: Kore, bugün ilk fragmanına kavuştu. Netflix, daha önce yayımladığı tanıtım fragmanıyla birlikte dizinin merak edilen çıkış tarihini de resmen açıklamıştı. La Casa de Papel: Kore'nin fragmanı şu şekildeydi:

La casa de papel: Kore fragmanı:

La Casa de Papel: Kore, 24 Haziran'da Netflix'te yayımlanacak. Dizi, oyuncu kadrosunda Park Hae-soo, Jeon Jong-seo, Lee Hyun-woo, Yo Ji-tae, Lee Si-woo ve Kim Ji-hoon'a yer verecek. Kadro, orijinal dizideki Berlin, Tokyo, Rio, Profesör, Ann ve Helsinki karakterlerini canlandıracak.

La Casa de Papel: Kore, bu kez Koreli bir ekibin 'sınırların kaldırıldığı bir ülkede' yaklaşık 4 trilyon wonluk 'yüzyılın suçu' olarak tanımlanan soygun girişimini konu alacak. Dizi, Netflix sayfasında "Gizemli Profesör yakında birleşecek Kore’nin yeni basılan paralarını çalmak için Kuzey ve Güney Kore’den bir grup yetenekli hırsızı etrafında toplar." şeklinde anlatılıyor.

La Casa de Papel: Kore tanıtım fragmanı:

Peki siz yeni diziden neler bekliyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın!

42
10
6
5
0
Emoji İle Tepki Ver
42
10
6
5
0