Marvel Karakterleri Bebek Olsalardı Nasıl Görünürlerdi? Yapay Zekâ Yanıtladı

37
13
9
0
0
Midjourney AI ile birlikte birçok Marvel karakterinin birer bebek olarak nasıl görünebilecekleri tasvir edilmiş.

Yapay zekâ ile oluşturulan sanat (?) görselleri, son zamanlarda sosyal medyada büyük bir tartışma haline gelmiş durumda. Kimisi bunu teknolojinin ilerlemesi ve geleceğin vazgeçilmez unsurlarından biri olarak görse de kimisi bu durumun gerçek sanatçıların emeğini hiçe saydığını öne sürerek ‘Yapay zekâ sanatına hayır’ diyorlar.

Son zamanlarda özellikle yapay zekâ sanatçıları (?), Midjourney yapay zekâ ile birçok ünlünün çocukluk hallerini yapmaya başladılar. Hatta geçtiğimiz günlerde sizlerle Yeşilçam ünlülerinin yapay zekâ ile oluşturulmuş çocukluk hallerini paylaşmıştık. Bu furyaya son olarak Marvel süper kahramanları da dahil olmuş.

Marvel kahramanlarının bebeklik halleri

()

Örümcek Adam, Kaptan Amerika, Thor, Thanos ve daha birçok karakter, yine Midjourney AI kullanılarak küçük çocuklar olarak tasvir edilmiş. Fotoğraflar her ne kadar viral olsa da ve çok fazla beğeni sayısı toplasa da yorumlarda ‘yapay zeka ile oluşturulmuş görsellere hayır’ diye tepki gösterenler de vardı.

Spider-Man:

Captain America:

Thor:

Scarlet Witch:

Black Widow:

Falcon:

Hawkeye:

Deadpool:

Gamora:

Starlord:

Hulk:

Rocket Raccoon:

Black Panther:

Thanos:

Ant-Man:

Daredevil:

Loki:

Nick Fury:

Midjourney AI ile üretilen bu görsellerin en büyük probleminin ayak ve el parmakları olduğu aşikar. Nedense yapay zekâ, el ve ayak parmaklarını birer yaratıkmış gibi tasvir ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

37
13
9
0
0
Emoji İle Tepki Ver
37
13
9
0
0