Marvel, Saturn Ödüllerini Tom Holland'la Beraber Domine Etti

19
3
2
2
0
Bu sene Avengers: Endgame ile hasılat rekoru kıran Marvel Studios, Saturn Ödülleri ödül töreninde gecenin sultanıydı. Marvel bünyesinde yapılan yapımlar toplamda 6 ödül ve 14 adaylık kazandı.

Disney’in bünyesindeki Marvel Studios Los Angeles’da düzenlenen Saturn Ödülleri ödül törenine resmen hakim oldu. Hollywood tarihindeki en yüksek hasılat rekoruna sahip Avengers: Endgame, 14 adaylığa ve 6 ödüle sahip oldu.

Avengers: Endgame’de performansıyla beğeni toplayan Robert Downey Jr. en iyi aktör ödülüne layık görüldü. Thanos’a can veren Josh Brolin ise en iyi yardımcı oyuncu ödülüne layık görüldü ve Avengers: Endgame iki büyük ödülün sahibi oldu.

marvel

Spider-man: Far From Home’da Michelle Jones’i canlandıran Zendaya en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülürken filmin başrolü Tom Holland en iyi genç oyuncu ödülüne sahip oldu. Tom Holland, bu ödülü almasıyla beraber üç sene peş peşe aynı ödüle layık görülme ünvanını da elinde taşımaya başladı.

Avengers: Endgame’in diğer kazandığı ödüller ise başarılı efektleri sayesinde en iyi görsel efekt, en iyi film düzenleme ve en iyi film tasarımı şeklinde oldu. En iyi film düzenleme ödülüne ekibin başındaki Jeffrey Ford ve Matthew Schmidt layık görülürken en iyi film tasarımının sahibi Charles Wood oldu.

Dilerseniz şimdi değneğin öbür ucuna geçelim. En iyi süper kahraman dizisi ödülü Supergirl’e verildi. DC Comics’in Arrow, Black Lightning, The Flash, Legents of Tomorrow ve Gotham dizileri ise adaylığa layık görüldü.

Kaynak : https://deadline.com/2019/09/saturn-awards-2019-winners-list-jon-favreau-kevin-feige-stan-lee-1202734450/
19
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
3
2
2
0