Spider-Man Remastered, PC İçin Çıkış Yaptı! İşte Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri

20
7
2
1
0
Marvel's Spider-Man'in PC sürümü bugün itibarıyla oynanabilir hale geldi. Oyun, Steam ve Epic Games Store üzerinden indirilebiliyor.

Sony’nin kendi bünyesinde bulundurduğu geliştirici stüdyolardan Insomniac tarafından geliştirilen Marvel’s Spider-Man, 2018 yılında PlayStation 4 kullanıcıları için piyasaya sürülmüştü. PlayStation özel oyunu olan Marvel’s Spider-Man, döneminde pek çok kişiye de PlayStation aldırtmak istemişti. Fakat oyun, Sony’nin yeni stratejisiyle birlikte bugünden itibaren sadece PlayStation’da oynanmıyor.

Marvel’s Spider-Man, bugün itibarıyla PC platformunda da oynanabilir oldu. Sony’nin artık PS özel oyunu olmayan oyun, Epic Games Store ve Steam oyun mağazalarında PC oyuncuları tarafından satın alınabilir ve yüklenebilir hale geldi. Peki Marvel’s Spider-Man Remastered, PC’ye özel bir şeyler sunuyor mu? Gelin, oyunun PC sürümünü ele alalım.

Marvel’s Spider-Man Remastered fragmanı:

Marvel’s Spider-Man PC sürümü PlayStation sürümüne göre hangi farklılıklara sahip?

marvel's spiderman

Marvel’s Spider-Man’in PC sürümü Marvel's Spider-Man Remastered'ı PlayStation sürümünden ayıran en büyük özellikleri oyunun grafiklerinde karşımıza çıkacak. Sony’nin PC’ye taşıdığı yeni oyunu, NVIDIA’nın DLSS (Deep Learning Super Sampling) ve DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing) özelliklerini taşıyacak. Bununla birlikte oyun, ışın izleme teknolojisinden faydalanma imkânı da sunacak.

marvel's spiderman

Marvel’s Spider-Man, DLSS teknolojisi ile çok daha düşük çözünürülüklerde çalışacak olsa da ekrana yüksek çözünürlüklü bir şekilde yansıtılacak. DLAA teknolojisi ise oyundaki pikselliği en az düzeye indirecek. DLSS teknolojisi sayesinde elde edilen ekstra performans, destekleyen grafik kartlarında ışın izleme teknolojisi sırasında büyük bir rol oynayacak. Işın izleme ile birlikte yansımalar gerçek bir ışık yansıması gibi gözükecek. Örneğin ayna karşısına geçtiğinizde yapay bir dünya değil, bulunduğunuz dünyanın yansımasını göreceksiniz.

Bunların yanı sıra oyun, 21:9, 32:9 en boy oranlarında ve ve NVIDIA Surround çoklu monitör kurulumlarında da oynanabilecek. Ayrıca yeni teknolojilerin yanı sıra SSAO, doku filtreleme, gölgeler ve pek çok grafik ayarı da optimize edilmiş durumda.

Marvel’s Spider-Man Remastered sistem gereksinimleri:

marvel's spiderman

Minimum sistem gereksinimleri:

  • İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i3-4160 3,60 GHz veya AMD eşdeğeri
  • RAM: 8 GB
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 950 ya da AMD Radeon RX 470
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama alanı: 75 GB

Önerilen sistem gereksinimleri:

  • İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i3-4670 3,40 GHz veya AMD Ryzen 5 1600 3,2 GHz
  • RAM: 16 GB
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 1060 6 GB ya da AMD Radeon RX 580 8 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama alanı: 75 GB

Marvel’s Spider-Man Remastered fiyatı ne kadar?

marvel's spiderman

Marvel’s Spider-Man Remastered'ın PC fiyatı, ne yazık ki pek çok oyuncuyu üzen düzeyde. Konsolda 249 TL’den satılan oyun, hem Steam hem de Epic Games Store’da 499 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. Oyunun Steam sayfasına veya Epic Games Store sayfasına ulaşmak için mağaza isimlerinin üzerine tıklayabilirsiniz.

Malum sorunun cevabını merak edenler için:

20
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
7
2
1
0