1988 Yapımı Kült Film Beetlejuice'un İkincisi Geliyor (Büyük Bir Sürprizle)

36
3
2
2
1
1988 yapımı fantastik film Beetlejuice, o dönemde başarılı bir hasılat yaptı ve izleyicilerden olumlu eleştiriler aldı. Kült yapımlar arasında yer alan film, şimdi ise geri dönmeye hazırlanıyor. Üstelik Michael Keaton'ın da Beetlejuice 2 de rol alabileceği konuşuluyor.

Michael Keaton'ın başrollerinde oynadığı ve Tim Burton'ın yönettiği Beetlejuice, sıradışı senaryosu ve korku unsurlarından oluşan eğlenceli karışımıyla türünde bir klasik haline geldi. Yönetmen Tim Burton, yeni bir film için her ne kadar tereddütlü olsa da hayranlar umutlanmaktan vazgeçmedi ve ikili, Beetlejuice 2 ile geri dönecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz hafta ilk filmin bestecisi Danny Elfman, yeni filmin gerçekleşme ihtimalinin olduğunu ve Keaton'ın Beetlejuice'deki rolüne geri dönmekle ilgilendiğini söyledi. Film endüstrisinden Bill Murray'in Ghostbusters: Afterlife ile geri döneceğini ve Scream serisinin geri döneceğini ortaya çıkaran kaynaklar, Warner Bros.'un gerçekten de Beetlejuice 2 üzerinde ilerlediğini bildirdi.

beetlejuice 2

Projenin şu anda aktif olarak devam edip etmediği veya ne zaman gerçekleşeceği henüz bilinmese de kaynaklar, Beetlejuice'un geri dönüşüne kesin gözüyle bakıyor ve Michael Keaton'ın geri döneceğini öne sürüyor. Ayrıca Warner Bros.'un, Tim Burton ve Ryder'ı da geri istediği, ancak Keaton'ı kesinlikle Beetlejuice rolünde görmek istediği belirtiliyor.

Elbette Tim Burton'ın kült klasiğinin devamı olmaması gerektiğini savunanlar da var ancak diğer yandan Beetlejuice 2, nostalji tutkunları için harika bir geri dönüş yapabilir. Henüz konuşmak için erken olsa da, eğer ilk filmdeki ekip yeniden bir araya gelirse başarılı bir çalışma ortaya çıkabilir.

Kaynak : https://wegotthiscovered.com/movies/beetlejuice-2-reportedly-moving-michael-keaton-expected-return/
36
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
36
3
2
2
1