Microsoft Defender for Endpoint'in iOS ve Android Sürümü Güncellendi: İşte Yenilikler

19
7
3
1
0
Microsoft, bulut tabanlı güvenlik hizmeti Microsoft Defender for Endpoint'in iOS ve Android sürümünü güncelledi. Yapılan güncelleme, uygulamaya karanlık mod da dahil olmak üzere bazı önemli yenilikler getirdi.

Microsoft'un daha çok profesyoneller için hazırladığı bulut tabanlı uç nokta güvenlik çözümü "Microsoft Defender for Endpoint"in iOS ve Android sürümleri güncellendi. Yapılan güncelleme, Microsoft Defender'ın çok daha gelişmiş özelliklerine sahip olan bu özel sürümünü çok daha işlevsel bir hale getiriyor. 

Microsoft Defender for Endpoint, zaten kullanıldığı tüm cihazlarda detaylı tarama, uygulama ve mesajlaşma platformlarından gelen kimlik avlamalarına karşı aktif koruma sağlıyor. Ayrıca Android ekosistemindeki kullanıcılar, bu yazılım ile kötü amaçlı yazılımlar ile istenmeyen uygulamaları tarayabiliyor, hassas verilerine erişilmesini engelleyebiliyordu. Yeni özellikler ise uygulamanın daha geniş kapsamlı bir şekilde hizmet verebilmesini sağlıyor.

Microsoft Defender for Endpoint'e gelen yeni özellikler şöyle

Microsoft Defender for Endpoint

Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre Microsoft Defender for Endpoint, artık karanlık tema desteğine de sahip. Ayrıca kullanıcılar, kaydettikleri tüm cihazlarda bulut üzerinden koruma sağlayabilecekler. Android kullanıcıları, bu iki özelliğe ek olarak Microsoft Tunnel VPN servisinin özelliklerini kullanmaya başlayacak, iOS kullanıcıları ise cihazlarının jailbreakli olup olmadığını saniyeler içerisinde öğrenme imkanı yakalayacaklar.

Kaynak : https://mspoweruser.com/microsoft-defender-endpoint-capabilities-ios-android/
19
7
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
7
3
1
0