Microsoft'un Oyunculara Özel Kredi Kartı "Xbox Mastercard" Kullanıma Sunuldu: İşte Avantajları [Ama Bize Yok]

13
6
3
1
1
Microsoft'un geçtiğimiz yıl duyurduğu Xbox Mastercard isimli kredi kartı, ABD'li oyuncuların hizmetine sunuldu. Oyunseverler, bu kart ile yaptıkları harcamalardan puan kazanacaklar.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, geçtiğimiz sene bir etkinlik düzenlemiş ve Barclays ile geliştirilen kredi kartı Xbox Mastercard'ı duyurmuştu. Yıllık ücret olmadan kullanılabilecek bu kredi kartı, oyuncuları memnun edecek özelliklere sahip.

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Microsoft, yeni kredi kartının ABD'deki 18 yaş ve üzeri oyunculara sunulduğunu açıkladı. Oyuncular, bu kredi kartını kullanarak bazı avantajlar yakalama imkânına sahip olacaklar.

Yapılan harcamalarla puanlar biriktirilecek

Xbox Mastercard

Xbox Mastercard sahibi oyunseverler, yaptıkları harcamalar karşılığında puan kazanmaya başlayacaklar. Bu puanlar, Xbox ile Microsoft'un kendi mağazasında yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek. Üstelik yapılacak bu harcamalar da oyunculara ekstra puan kazandıracak. Tüm bunlara ek olarak Xbox Mastercard sahipleri, ilk satın alımlarında 50 dolar değerindeki 5.000 kart puanı kazanmış olacaklar.

Microsoft'un yeni kredi kartı, ABD dışına çıkacak gibi görünmüyor. En azından şimdilik, bununla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Yani Xbox Mastercard, Türk oyuncular için herhangi bir şey ifade etmiyor.

Kaynak : https://news.xbox.com/en-us/2024/04/18/new-xbox-mastercard-available-now/
13
6
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
6
3
1
1