Motorola Moto E7 Plus'ın Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

6
2
2
1
1
Daha önce işlemcisi ve RAM'i ortaya çıkan Motorola Moto E7 Plus'a ait bazı yeni özellikler ortaya çıktı. Buna göre telefonun arka tarafında 2 adet kamera bulunacak ve işlemcisi Snapdragon 460 olacak.

Geçtiğimiz hafta Motorola'nın Moto E7 Plus adını verdiği modeli, popüler 'benchmark' platformu Geekbench'te ortaya çıkmıştı. Geekbench listelemesinde telefonun sekiz çekirdekli bir işlemciden gücünü alacağı ve ona 4 GB RAM'in eşlik edeceği belli olmuştu.

Bugün Motorola'nın yeni telefonuyla ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Akıllı telefonlarla ilgili bilgileri gün yüzüne çıkarma konusunda sektörün en bilindik isimlerinden bir tanesi olan Evan Blass yani namı diğer 'evleaks', Twitter hesabından cihazla ilgili yeni bir görsel paylaştı.

Motorola Moto E7 Plus

motorola moto e7 plus işlemcisi, motorola moto e7 plus kamera

Evan Blass tarafından paylaşılan görsele göre telefon, Snapdragon 460 SoC ile birlikte gelecek ki bu, ocak ayında duyurulmuştu. 64 GB dâhili depolama alanına sahip olacak olan cihazda 4 GB RAM bulunacak. Ancak kullanıcılara farklı bellek seçeneklerinin de sunulabileceği ifade ediliyor.

Cihazda yer alacak olan kameralara baktığımızda, telefonun arka tarafında Night Vision'lı iki kamera bulunacak. Telefonun ana kamerası 48 MP değerinde olacak ancak ikinci kameraya dair henüz bir şey bilinmiyor.

motorola moto e7 plus ön, motorola moto e7 plus arka, motorola moto e7 plus alt

Moto E7 Plus, 5.000 mAh değerinde bir bataryayla kullanıcıya sunulacak ancak bataryanın şarj hızına dair net bir bilgi bulunmuyor. Tüm bunlara ek olarak telefonun daha önce ortaya çıkan görsellerinde damla çentik, arka tarafa yerleştirilmiş parmak izi okuyucu sensör ve USB-C girişi görülmüştü.

Şirket tarafından Moto E7 Plus ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak şirketin elinden çıkan Moto E6 Plus, geçtiğimi sene eylül ayında duyurulmuştu. Yani E7 Plus da benzer bir tarihte duyurulabilir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/motorola_moto_e7_plus_specs_leak-news-44757.php
6
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
6
2
2
1
1