Motorola Razr 5G'nin 360 Derece Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

5
4
2
1
0
Önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen Motorola imzalı Razr 5G katlanabilir akıllı telefonun 360 derece render görüntüleri ortaya çıktı. Paylaşılan görüntüler, 5G destekli modelin tasarımını en net şekilde gözler önüne seriyor.

Bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü 'Razr' modeliyle katlanabilir akıllı telefon sektörüne hızlı bir giriş yapan ABD merkezli teknoloji firması Motorola, ilk modelin yakaladığı başarının ardından Razr'ın 5G versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Motorola Razr 5G olarak anılan bu cihaza dair geçtiğimiz dönemlerde birçok duyum almış, internette dolaşan iddiaları sizlerle paylaşmıştık.

Şimdiyse sızıntılarla ünlü olan Evan Blass, Motorola Razr 5G'nin tasarımını en net şekliyle gözler önüne seren yeni render görüntüleri paylaştı. Blass'ın paylaştığı görüntülerde katlanabilir telefonu kapalı, yarı açık ve tamamen açık olarak görebiliyoruz. Görüntülere baktığımız zaman ise 5G destekli Razr modelinde bazı ufak ama önemli tasarım değişikliklerine gidildiği de açıkça fark edilebiliyor.

Motorola Razr 5'nin render görüntüleri paylaşıldı:

Motorola Razr 5G

Bu değişikliklerden bahsetmek gerekirse ilk olarak kameranın çevresindeki çıkıntının artık daha belirgin olduğunu ve ekran çentiğinin daha biraz daha yüzeysel göründüğünü söyleyebiliriz. Bununla birlikte ilk cihazda çok eleştirilen ekranın altındaki çıkıntılı çene kısmının da yeni modelde daha az belirgin olduğunu ve kasaya sorunsuz bir şekilde entegre edildiğini görebiliyoruz.

Öte yandan ilk modelde parmak izi sensörü, ekranın altındaki bu çıkıntılı kısmın üzerinde bulunuyordu ancak 5G modelinde sensörün o bölgeden kaldırılması dikkat çekiyor. Bu noktada şirket, parmak izi sensörünü güç düğmesinin üzerine entegre etmiş olabilir.

Görüntülerden de görebileceğiniz üzere Razr 5G'nin genel tasarımında orijinal modele kıyasla pek fazla değişiklik bulunmuyor fakat Razr'ı genel olarak daha şık ve kullanışlı bir akıllı telefon haline getirecek pek çok küçük detay var.

Motorola Razr 5G'nin 6,85 inçlik daha büyük bir ekrana, Snapdragon 765G yonga setine, 2.633 mAh pil ve 18 W hızlı şarj özelliğine sahip olduğu söyleniyor. Cihazın geri kalan detaylarını öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://hothardware.com/news/new-motorola-razr-5g-images-and-360-view-leak
5
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
1
0