Netflix, '13 Reasons Why'ın Son Fragmanını Yayınladı

13
5
1
1
0
Netflix'in sevilen dizilerinden 13 Reasons Why'ın merakla beklenen üçüncü sezonu için son fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonu 23 Ağustos'ta yayınlanacak.

İlk kez 2017 yılında yayınlanarak seyircilerin çok ciddi bir ilgisini kazanan "13 Reasons Why" ya da Türkçe ismiyle "Ölmek İçin 13 Neden" dizisinin 3. sezonu 23 Ağustos'ta yayınlanacak. Dizinin yeni sezonuyla ilgili meraklı bekleyiş sürerken Netflix şimdi, yeni sezonla ilgili son fragmanı yayınladı.

Netflix'in dizinin yeni sezonuna kısa bir süre kala yayınladığı bu fragman, zaten merakla beklenen dizi için heyecanı biraz daha artırmış durumda. Yayınlanan fragman, dizinin üçüncü sezonuyla ilgili ufak detaylar içeriyor.

13 reason why

  • Not: Haberimizin bu kısmından sonra paylaşılacak olan bilgiler, diziyi daha önce izlememiş veya şu sıralarda izlemeye devam eden kişiler için "spoiler" içermektedir.

Diziyi bir solukta izleyen takipçilerimizin hatırlayacağı üzere dizinin ikinci sezonunda dizinin popüler isimlerinden Bryce Barry Walker bir cinayete kurban gitmişti. Dizinin üçüncü sezonunda da bu cinayet irdelenecek ve Walker'ı kimin ve neden öldürdüğü sorularına yanıt aranacak. 

Dizinin yayınlanan fragmanında oklar sadece bir öğrenciye yöneltilmiş durumda. Ancak katilin kim olduğunu bu fragmandan söylemek elbette mümkün değil. 

İşte 13 Reasons Why için yayınlanan son fragman:

Netflix'in sevilen dizilerinden bir tanesi olan 13 Reasons Why'ın 3. sezonu 23 Ağustos'ta yayınlanacak. Bu sezondan sonraysa sadece bir sezon daha çekilecek ve dizi dördüncü sezonla final yapacak.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/08/14/13-reasons-why-season-3-trailer-full-netflix-released/
13
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
1
1
0