Netflix, Bill Gates Hakkında Bir Belgesel Serisi Yapacağını Duyurdu

15
3
1
1
0
Netflix, Microsoft’un kurucusu ünlü milyarder Bill Gates hakkında bir belgesel serisi yapacak. Daha önce birçok yapıma da konu olmuş Bill Gates ve yaşamı için Netflix'in anlaştığı isimler, gelecek belgesel için şimdiden beklentiyi yükseltiyor.

"An Inconvenient Truth" ve "He Named Me Malala" eserleriyle Oscar kazanmış olan Davis Guggenheim, son gelen haberlere göre Netflix’te yayınlanması için Microsoft’un kurucusu ünlü milyarder Bill Gates hakkında bir belgesel serisi yapmayı hedefliyor.

Belgesel serisinin adı "Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates" (Bill’in Beyninin İçinde: Bill Gates’i Çözmek) olacak. Seri, 3 bölümden oluşacak ve ünlü iş adamı, milyarder ve yazılımcı olan Bill Gates’in vizyonunu bizlere aktaracak.

Belgesel, Bill Gates'i her yönüyle anlatacak:

bill gates netflix

Microsoft’un CEO’luğundan istifa ettikten sonra Bill Gates, dikkatini dünyaya en büyük tehdidi oluşturan sorunlardan bazılarını çözmeye yöneltti ve bu belgesel serisi, Gates’in bu yardımsever yönünü de ele alacak.

20 Eylül 2019’da Netflix’e gelecek olan dizinin yapımcıları arasında Guggenheim, Shannon Dill, Jonathan Silberberg, Nicole Stott, Beth Osisek ve Steven Leckart bulunuyor.

Kaynak : http://www.darkhorizons.com/netflix-sets-bill-gates-documentary-series/
15
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
1
1
0