Fast and Furious: Spy Racers Dizisinin 1. Sezon Fragmanı Yayınlandı (Video)

22
7
4
4
0
Fast and Furious'un ilk animasyon dizisi Fast and Furious: Spy Racers yakında başlıyor. Netflix ekranlarına gelecek yeni dizi, artık 1. sezon fragmanıyla karşımızda.

2019 yılının sona ermesiyle Fast and Furious için büyük bir yıl başlıyor. Önümüzdeki yıl vizyona girecek Fast and Furious 9 filminin yanı sıra serinin ilk animasyon dizisi Fast and Furious: Spy Racers da yakında ekranlara gelecek. Universal Pictures ve DreamWorks Animation imzası taşıyan Netflix dizisinin 1. Sezon fragmanı yayınlandı.

Fast and Furious: Spy Racers'ta film serisinden hiçbir oyuncu ya da karakter yer almasa da, doğrudan bir bağlantı kurulacak. Çünkü Teen Wolf dizisinin yıldızı Tyler Posey, Vin Diesel'in genç kuzeni Tony Toretto olarak karşımıza çıkacak. Dizide Tony ve arkadaşları SH1FT3R adlı küresel suç örgütüne sızmak ve seçkin bir yarış ligine katılmak için hükümet tarafından görevlendirilecek.

fast and furious spy racers netflix

Dizide ayrıca SH1FT3R için çalışan önemli bir yeraltı yarışçısı olan Layla Gray (Camille Ramsey), 13 yaşındaki bir teknoloji dehası olan Frostee Benson (Luke Youngblood); yetenekli bir sanatçı ve doğuştan casus olan Echo (Charlet Chung) ve hem kas hem de mürettebatın güçlü ve sevilen ismi Cisco Renaldo (Jorge Diaz) gibi karakterler yer alacak.

Fast and Furious: Spy Racers'ın yapımcılığını Tim Hedrick ve Bret Haaland'in yanı sıra Vin Diesel, Neal H. Moritz ve Chris Morgan gibi film serisinde yer alan isimler üstlendi. Yeni Fast and Furious animasyon dizisinin ilk sezonu 26 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

Fast and Furious: Spy Racers 1. Sezon Fragmanı:

Kaynak : https://comicbook.com/2019/12/05/fast-furious-spy-racers-trailer-released/
22
7
4
4
0
Emoji İle Tepki Ver
22
7
4
4
0