Netflix’in Başarılı Yapımı Dark’ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi

20
2
1
0
0
Netflix’in orijinal yapımlarından biri olan Alman dizisi Dark’ın 2. sezonu için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni sezon, 21 Haziran’da yayınlanacak.

Netflix’in orijinal dizilerinden biri olan Dark, yayın platformunun ilk Alman yapımı içeriği olmuştu. İlk sezonu kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen dizi, Winden kasabasında iki çocuğun kaybolmasını ve ardından gelişen gizemli olayları anlatıyordu. Dizi, 21 Haziran’da sekiz bölümlük ikinci sezonuyla ekranlarda olacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Baran bo Odar yer alıyor. Odar, Jantje Friese ile birlikte yapımın senaryosunu da kaleme alan isim olarak dizinin itici gücünü oluşturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Louis Hofmann, Anna König, Roland Wolf, Jördis Triebel gibi isimler bulunuyor.

Dizinin ilk sezonu, Alpha and Omega isimli bölümle sona erdiğinde geleceği de göreceğimizi anlamıştık. Zaman döngüsünün hikayede açıklandığı haline dayanarak yapılan tahminlere göre 2052 yılına gelmiş olmamız gerekiyordu. Diziden yayınlanan diğer görseller ise serinin 1921 yılına da gittiğini gösteriyor.

Kaynak : https://www.filmloverss.com/darkin-merakla-beklenen-2-sezonundan-yeni-fragman-yayinlandi/
20
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
2
1
0
0