Netflix’in Eski Usül Kung Fu Dizisi Wu Assassins’ten Resmi Fragman Geldi

10
2
1
1
1
Netflix’in 8 Ağustos’ta vizyona girecek olan dizisi Wu Assassins’ten ilk fragman geldi. Snoop Dogg ve Higher Brothers ile süslenmiş fragman, eski usül kung fu filmlerini özleyenler için bire bir.

Doksanların büyük kısmında televizyonu kung fu fantazi filmleri ele geçirmişti. Jackie Chan, evin içindeki sıradan eşyalarla komik komik dayak atarken, diğer aktörler ve aktrisler daha sert ve maskülen yapımlarda boy gösteriyordu. Bir dönem ülkede ne kadar sekiz yaşında çocuk varsa Jean-Claude Van Damme’ın Bloodsport - Kan Sporu filmi yüzünden gaza gelip dövüş öğrenmeye çalışıyordu. 

netflix

O günleri özleyenler için Netflix, yeni bir dizi hazırlıyor. Wu Assasins, neredeyse tamamen Asyalı oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Serinin başrolünde ise Iko Uwais yer alıyor. 

netflix dizi

Uwais, Kai adlı bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. San Francisco’nun Çin Mahallesi’nde yemek pişiren Kai, kendisinin antik Wu Assasin’in şimdiki temsilcisi olduğunu keşfediyor. Sonrasında işte doğaüstü güçlere erişimi olan suç organizasyonu olan Triad üyelerine karşı koyuyor. Bu esnada da gizli görevdeki bir polisten ve sağı solu belli olmayan çete üyesi Lewis Tan’den yardım alıyor. 

Bu yapımın bir başka özelliği de, uzun süredir karşımıza çıkmayan doğaüstü fantastik yapım olma özelliğini koruması. Avatar’dan bu yana uzakdoğu esintili bir yapım görmemiş olmamız bir yana, yarım kalan Iron Fist’ten sonra boşalan yeri de doldurabilecek bir diziye benziyor. 

Kaynak : https://www.inverse.com/article/57983-netflix-wu-assassins-trailer-pushes-forward-the-new-kung-fu-renaissance
10
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
1
1