Grammy Ödüllü Sanatçının Albümü, Netflix Animesi Olacak (Video)

6
4
1
1
0
Netflix, Grammy ödüllü sanatçı Sturgill Simpson'un Sound & Fury isimli albümünü anime dizisi olarak yayınlayacak. Yayınlanacak her bölüm bir şarkıyı ve bu şarkıyla ilgili anime sahnelerini içerecek.

Son dönemlerin en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu olan Netflix, yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Sturgill Simpson isimli Grammy ödüllü bir sanatçının Sound & Fury albümü, Netflix'e bir anime dizisi olarak yeniden dönecek. Üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü bu proje, sonbahar aylarında Netflix kullanıcılarına sunulacak.

Albümle aynı ismi taşıyacak olan bu anime dizisi, Simpson'un kendisi tarafından oluşturuluyor ve anime dünyasının önde gelen isimleriyle birlikte çalışmalar sürdürülüyor. Önümüzdeki aylarda yayınlanacak olan bu anime dizi, Batman Ninja ve Zoo gibi eserlere imzasını atmış olan Junpei Mizusaki tarafından yönetiliyor.

netflix

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Simpson, bu projenin daha önce planlanmadığını ve bir anda ortaya çıktığını ancak sonucun büyüleyici olduğunu ifade etti.

Bu projenin duyurusu geçtiğimiz günlerde düzenlenen San Diego Comic Con etkinliklerinde duyuruldu ve aynı gün bu yeni anime dizisiyle ilgili bir fragman yayınlandı. Sturgill Simpson'un resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/22/sturgill-simpson-anime-netflix/
6
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
1
1
0