Netflix, Sevilen Nickelodeon Serisi Invader Zim'in Filminin Çıkış Tarihini Açıkladı

6
1
1
0
0
Netflix, bir dönemin çok sevilen animasyon dizisi Invader Zim'in sinema filminin geleceğini duyurmuştu fakat filmin yayın tarihi için 2019 yılının yazını işaret etmişti. İnsanları daha fazla bekletmek istemeyen Netflix, bugün attığı videolu bir tweet ile filme dair kısa bir fragman ve filmin çıkış tarihini takipçileriyle paylaştı.

Bu yılın başlarında Netflix, yaptığı açıklamada Rocko’s Modern Life: Static Cling’in ve Invader Zim: Enter the Florpus’un dağıtım haklarını Viacom’dan satın aldığını duyurmuştu.

Netflix, bugün attığı tweet ile Nickelodeon’un sevilen animasyon dizisi Invader Zim’in yeni çıkacak filmi Invader Zim: Karanlık Tehdit’in için 16 Ağustos tarihini verdi. Netflix’in paylaştığı videoda filmin kısa bir fragmanı da yer alıyor.  

Film, bir süredir dizinin orijinal serisini de yayınlayan Nickelodeon tarafından geliştiriliyordu fakat Netflix, Viacom ile yaptığı anlaşma sonrası filmin dağıtım haklarını satın almıştı.

Netflix, filmi internet sitesinde şu sözlerle tanıttı: “Zim, yüce liderlerinin hiçbir zaman Dünya’ya gelme niyetinde olmadıklarını anladığında hayatında ilk defa kendine olan güvenini kaybeder. Dib’in uzun zamandır beklediği büyük kırılma sonunda yaşanır.”

Invader Zim

Filmin orijinal seslendirmesi için tanıdık isimlerle anlaşmaya varıldı. Birçok televizyon dizisi ve filminin seslendirme aktörleri ve Invader Zim’in orijinal seslendirmecileri; Richard Horvitz (Zim), Rosearik Rikki Simons (GIR), Andy Berman (Dib), Melissa Fahn (Gaz) karakterlerine sesleriyle yeniden hayat verecekler.

Netflix, yayın haklarını Invader Zim ile aynı anda aldığını duyurduğu Rocko’s Modern Life’ın yeni filminin çıkış tarihini de 9 Ağustos olarak duyurdu. 

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/07/23/invader-zim-enter-the-florpus-release-date-netflix-nickelodeon/
6
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
0
0