Netflix, Peaky Blinders’ın 5.Sezon Fragmanını Yayınladı

23
3
2
1
0
Netflix’in efsane dizisi Peaky Blinders’ın 5.sezonunun fragmanı bugün yayınlandı. 5.sezonda Tommy Shelby’nin çete liderliğinden parlamento üyeliğine yükselişini izlemeye devam edeceğiz.

Merakla beklenen Peaky Blinders’ın 5. sezonu Netflix’te bu yıl yayınlanacak. Yayınlanacak 5.sezonun fragmanı ise bugün yayınlandı. 

1929’ta gerçekleşen büyük mali krizin ardından bir suç lordunun, parlamento üyeliğine yükselişini anlatan Peaky Blinders’ta Tommy Shelby, bu sezon da Büyük Buhran’ın arkasından meydana gelen büyük kaosun içinde kendi yerini korumaya çalışacak.

peaky blinders

Peaky Blinders’ın yayınlanan 5. sezon fragmanında, Tommy Shelby’i kendisine yazılmış bir mektubun boynunda asılı olan korkuluğa makineli tüfekle ateş ederken görüyoruz. Korkulukta asılı olan mektupta Büyük Buhran’ın arkasından kaos içinde olan dünyayı işaret ederek “Dünyaya bak ve ekilen tohumları gör” yazıyor. 

Dizinin 5. sezonunda yeni oyuncular da göreceğiz. Yeni sezonda Sam Claflin, Oswald Mosley rolünde; Anya Taylor-Joy, Gina Gray rolünde; Brian Gleeson, Jimmy McCavern rolünde; Neil Maskell, Winston Churchill rolünde; Cosmo Jarvis, Barney rolünde; Emmy Scanlan’ı da Billy Grade rolünde dizinin kadrosunda göreceğiz.

Netflix ve BBC’nin ortak yapımı olan Peaky Blinders, dört sezondur devam ettirdiği başarısını 5. sezonda da devam ettirmeye çalışacak. Peaky Blinders'ın 5.sezonunun ilk bölümü 4 Ekim'de yayınlanacak.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/peaky-blinders-season-5-trailer/
23
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
3
2
1
0