Peaky Blinders'ın 5. Sezonunun Yayın Tarihi Açıklandı

16
2
1
1
0
Ülkemizde de oldukça popüler bir dönem dizisi olan Peaky Blinders’ın beşinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı açıklandı. 25 Ağustos’ta BBC One’da yayınlanacak olan dizi, 4 Ekim’de de Netflix platformunda seyircilerle buluşacak.

Ülkemizde de kendisine kemik bir hayran kitlesi edinen İngiliz dönem dizisi Peaky Blinders, beşinci sezonuyla birlikte geri dönüyor. Netflix, popüler dizinin beşinci sezonunun yayın tarihini de açıkladı: 4 Ekim. Tabii burada dizinin beşinci sezonunun 25 Ağustos’ta BBC One’da Ekim ayında Netflix’te olacağını da hatırlatmakta fayda var.

Dördüncü sezonda Tommy Shelby, İtalyan mafyasını devirmeyi başarmış ve parlamento üyesi olabilmek için seçimlere katılmıştı. Tabii aniden gerçekleşen Büyük Buhran, ABD ile birlikte İngiltere’yi de finansal bir kaosun içerisine çekecek. Burada Tommy ve Shelby çetesinin çözmesi gereken problem ise o kadar basit değil. Suç dünyasının gölgesindeyken Tommy’nin Büyük Buhran'a karşı da önlem alması gerekiyor.

Yeni sezon, yeni oyuncular:

Peaky Blinders

Dizinin hayranları için heyecan verici bir diğer gelişme ise beşinci sezonda kadroya katılacak olan yeni oyuncular. Bu isimlerden ilki, daha önce Hunger Games’te Finnick Odair karakterine can vermiş olan Sam Claflin. Kadroya katılacak olan ikinci büyük isim ise The Witch’te, Split’te ve Glass’ta yer almış ayrıca New Mutants kadrosunda da yer alan Anya Taylor-Joy. Bu oyunculara eşlik edecek olan diğer oyuncular ise Brian Gleeson (Hellboy), Kate Dickie (Game of Thrones) ve Emmet J. Scanlan (Krypton).

Sizin dizinin yeni sezonundan beklentileriniz neler? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/08/15/peaky-blinders-season-5-premiere-air-date-netflix-bbc-one/
16
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
1
0