Normal Fiyatı 270 TL Olan The Sims 4, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

176
110
45
21
9
Electronic Arts'tan The Sims hayranlarını sevindirecek bir hamle geldi. EA, The Sims 4'ü kısa süreliğine tamamen ücretsiz hale getirdi.

Sims oyunları hayranıysanız Electronic Arts’tan sizler için güzel bir haber var. 28 Mayıs tarihine kadar Origin üzerinden The Sims 4’ün temel paketini ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Oyun, Mac ve Windows bilgisayarlar için indirilebilir durumda. Ayrıca oyunun Digital Deluxe sürümünü de 49,99 dolardan satın alabilirsiniz.

Gerçek hayatta yapmak istediğiniz hemen hemen her şeyi yapmanıza olanak tanıyan Sims 4, geniş açık dünyası ve geliştirilebilir yapısı ile dünyanın en çok hayran kitlesine sahip oyunlarından biri konumunda. Oyunun en büyük avantajı, yalnızca erkekler değil kadınlar tarafından da takip edilmesi olarak gösterilebilir.

The Sims 4'ü Nasıl Ücretsiz Edinirim?

Oyunu Origin kütüphanenize eklemek için ilk olarak Origin sayfasına buradan gidebilirsiniz.

Origin'in ana sayfasında karşınıza çıkan The Sims 4 ekranında Get it Now (Şimdi Al) butonuna tıklayarak oyunun satın alma sayfasına geldikten sonra Get it Free (Ücretsiz olarak al) butonuna tıklayın.

Karşınıza çıkan ekrandaki Get it Free (Ücretsiz olarak al) butonuna tıklayın. Ok işaretine tıklayarak oyunu bir başkasına hediye de edebilirsiniz.

Oldukça kısa süren bu işlemlerden sonra View in Library (Kütüphanede görüntüle) seçeneğiyle karşılacaksınız. Buraya tıklayarak oyunu Origin üzerinden indirebilirsiniz.

Kısa süreliğine ücretsiz olan oyunu 28 Mayıs tarihine kadar kütüphanenize eklediğiniz taktirde oyuna kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Oyun, çok büyük bir sistem gereksinimi ihtiyacı duymuyor. Şu sistemlere sahip olduğunuz taktirde oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsiniz:

İşlemci: Intel Core i5 ya da üstü / AMD Athlon X4 ya da üstü

RAM: 2 GB

Grafik Kartı: NVIDIA GTX 650 ya da üstü

Depolama: 9 GB, güncelleme sonrası 1 GB daha ek alan

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/5/21/18634362/the-sims-4-free-pc-origin
176
110
45
21
9
Emoji İle Tepki Ver
176
110
45
21
9