Kamerasız Ekran mı Olur: ZTE Axon 30, 22 Temmuz’da Tanıtılacak

35
3
1
0
0
ZTE, 2020 yılında yepyeni bir teknolojiye sahip Axon 20’yi tanıtmıştı. Bir akıllı telefonda ilk defa ekranın içinde gizli bir ön kamera bulunuyordu. Her ne kadar problemleri olsa da çok potansiyelli görünen bu teknoloji, 22 Temmuz’da tanıtalacak olan ZTE Axon 30’la birlikte daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz sene ZTE, girdiği süreçte başarılı olmuş ve ön kameranın gözükmediği ekrana sahip ilk akıllı telefonu üretmişti. Cihaz, çerçevesiz bir ekrana ve gizli bir ön kameraya sahip orta sınıf akıllı bir telefon olan ZTE Axon 20 ismiyle piyasaya sürülmüştü. O zaman gördüğümüz cihaz, hâlâ olgunlaşması gereken çok umut verici bir teknoloji olarak değerlendirilmişti.

Bu yıl için ZTE’nin kamera teknolojisinin yeni neslini tanıtması bekleniyordu ancak ZTE Axon 30 Ultra ve ZTE Axon 30 Pro tanıtımında buna dair bir gelişme görmedik. İlginç bir şekilde cihazın standart sürümü kayıplarda ve bunun sebebi cihazın ön kamerası gizli çerçevesiz ekrana sahip olmasına yoruluyor.

ZTE Axon 30, Axon 20’yle gelen teknolojiyi bir üst seviyeye taşıyacak:

zte axon 30

Yeni bir habere göre gizli ön kameralı ekranın yeni nesilde sergilenen biçimi önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılacak. Birkaç gün önce Çinli ekran üreticisi Visionnox, ZTE Axon 30 ile gelmesi beklenen ikinci nesil gizli ön kameralı ekranını tanıttı. Yabancı kaynaklı bir haber sitesinin söylediğine göre akıllı telefon 22 Temmuz tarihinde tanıtılacak. Bilgi ise ZTE başkanı Ni Fei tarafından paylaşılan bir videodan geliyor.

Visionox’un InV see Pro ekranı, piksel düzeni iyileştirmeleriyle geliyor. Bu gizli ön kameralı ekranda daha iyi netlik ve daha az buğulanma yaşanmasını sağlıyor. Yeni ekranın ZTE’nin yeni cihazında daha kaliteli fotoğraflar çekilmesini sağlamasını ve video problemlerini giderebilmesini sağlamasını da bekliyoruz.

Cihazın teknik özellikleri hakkında kesinleşmiş birbilgi yok ancak söylentilere göre işlemcisi Snapdragon 888 olacak ki bu işlemci Axon 30 Ultra ve Pro’da da kullanılıyor. Bununla birlikte standart sürümün daha ucuz fiyata sahip bir işlemciyle gelmesi de mümkün.

35
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
35
3
1
0
0