OnePlus 7 Pro’nun Gerçek Bir ‘Amiral Katili’ Olduğunu Kanıtlayan Satış Rakamları

31
3
3
1
0
Amiral katili telefonlarıyla ünlenen OnePlus, Çin’de Samsung’un Galaxy S10+ telefonundan yaklaşık 10 kat daha fazla satarak ününün hakkını bir kez daha verdi.

En üst seviye teknolojileri alışık olduğumuz amiral gemisi fiyatlarından daha uygun bir şekilde kullanıcılarına sunan OnePlus, Samsung’u Çin’de ciddi bir farkla geçti. Çin’deki en büyük çevrimiçi alışveriş sitesinde ortaya çıkan rakamlarda OnePlus, Samsung’dan yüz binlerce cihaz daha fazla sattı.

2K çözünürlükte 90 Hz AMOLED bir ekrana sahip olan OnePlus, Samsung’un 10 katından daha fazla bir satış yaptı. Bu özellik Samsung’u, saf dışı bırakan birinci sebep olarak gösterilirken cihazların fiyatının da büyük bir rol oynadığı düşünülüyor.

OnePlus’ın başarılı telefonu 4.499 yuanlık (~3.850 TL) bir fiyat etiketiyle satışa sunulurken Samsung’un en iyi amiral gemisi 6.399 yuan (~5.460 TL) gibi bir fiyatla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Akıllı telefonlar hakkındaki bilgileri tanıtımlarından önce ortaya çıkaran Ice Universe’ün tweetinde ortaya çıkan bilginin yanı sıra başka bir detay da dikkatleri üzerine çekti. Samsung hakkında birçok başarılı tahminde bulunan Twitter kullanıcısına yöneltilen “Note10’larda 90 Hz ekran bulunacak mı?” sorusu net bir “Hayır” cevabını da aldı.

31
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
3
3
1
0