Oppo’dan Ayrılan Realme, Resmi Olarak Türkiye'ye Giriş Yaptı

45
7
2
1
0
Oppo’dan ayrılıp bağımsız bir firma hâline gelen Realme, Türkiye piyasasına girmek için kolları sıvadı. Şirketin ülkemizde satışa çıkaracağı ilk ürün Realme 3 Pro olacak.

Özellikle Çin olmak üzere küresel pazarda adını duyurmuş olan Oppo’nun eski alt markası Realme, bağımsızlığını ilan etmesinin ardından Türkiye piyasasına giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirketin ülkemizde ilk piyasaya süreceği cihazın fiyat/performans canavarı Realme 3 Pro olacağı belirtildi.

Şirket, ülkemiz piyasasına giriş yapacağını internet sitesinde detaylı bir internet sayfası aracılığıyla duyurdu. Şirketin Türkçe olarak yayınladığı slogan ise "Merhaba Türkiye" oldu. İnternet sitesi haricinde şirket, Türkiye için sosyal medya hesaplarını da açtı. Realme'nin resmi Türkiye internet sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

realme 3 pro

(Realme 3 Pro ile ilgili detayları paylaştığımız habere buradan ulaşabilirsiniz.)

Şirket tarafından verilen bilgiye göre Realme, 3 Ağustos tarihinden itibaren ülkemiz piyasasında cihazlarını satmaya resmen başlayacak. Son 2-3 yıldır Türkiye’de Xiaomi, Huawei gibi Çin menşeili markaların piyasada büyük bir etki yaratması ile birlikte Realme de bundan geri kalmak istememiş gibi görünüyor.

Realme 3 Pro fiyat, çıkış tarihi ve özellikleri:

  • Kamera: Arka panelde 16 + 5 MP'lik yapay zekâ destekli kamera, ön panelde 25 MP'lik yapay zekâ destekli kamera / 4K 30 FPS video çekebilme özelliği
  • Ekran: 6,3 inç FHD+ damla çentikli ekran
  • Batarya: Yüksek hızlı şarj teknolojisine sahip 4.045 mAh batarya
  • Bağlantı: Bluetooth 5.0, Çift sim + 4G, 256 GB'a kadar microSD kart desteği
  • Yonga seti: 4 GB RAM/64 GB dâhili depolama veya 6 GB RAM/128 GB dâhili depolama ile güçlendirebileceğiniz Qualcomm Snapdragon 710 AIE
  • İşletim sistemi: Android 9.0 tabanlı ColorOS 6.0
  • Fiyat: 2000 TL'nin altında olması bekleniyor
  • Çıkış tarihi: 3 Ağustos 2019
Kaynak : https://realme.com.tr/
45
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
45
7
2
1
0