Korkuyu İliklerinize Kadar Hissettiren Yeni Outlast Oyunu Erişime Açıldı! [Hemen Başvurup Oynayabilirsiniz]

18
5
1
0
0
Büyük bir heyecanla beklenen korku oyunu Outlast Trials için kapalı beta süreci resmen başladı. Dileyen herkesin erişim hakkı talep edebildiği kapalı beta sürüm, ne yazık ki tek bir harita ve çevrimiçi mod sunuyor.

Dünyanın en popüler korku oyunu serilerinden bir tanesi olan Outlast, bundan birkaç yıl önce "Outlast Trials" isimli yeni bir yapım ile karşımıza çıkmıştı. İlk iki oyunun devamı niteliğinde olan Outlast Trials, bazı kesimler tarafından Outlast 3 olarak da lanse edilmişti. Şimdiyse bu oyunla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşanmış durumda.

Geliştirici ekip Red Barrels, Outlast Trials için kapalı beta sürümünü resmen başlattılar. Steam üzerinden başlatılan ve dileyen oyuncuların dahil olabilmek için istek gönderebildikleri kapalı beta sürüm, oyundan neler bekleyebileceğimizi de gözler önüne sermiş oldu. Yakın bir gelecekte yayınlanması beklenen yapım, en az öncekiler kadar ses getirecek gibi görünüyor.

Kapalı beta sürüm, 1 Kasım Salı günü akşamına kadar erişilebilir olacak

Outlast Trials

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalarda, Outlast Trials için kapalı beta döneminin 1 Kasım 2022 Salı günü saat 19:00'a kadar devam edeceğini görüyoruz. Ancak bu noktada net bir şey söylemek pek de mümkün değil. Geliştirici ekip, ihtiyaç duyması halinde kapalı beta süresini uzatabilir. Peki yaklaşan Outlast oyununun kapalı beta sürümünde neler sunuluyor?

Outlast Trials'ın kapalı beta sürümünde tek bir harita bulunuyor ve oyuncular, bu bölüme 4 kişilik grupla giriyorlar. Birbirlerinin kişi listesinde olan oyuncuların aynı lobiye atılması, arkadaşlarınızla birlikte oyuna girmenizi kolaylaştırıyor. Bölüm başladığında ise önceki Outlast oyunlarındaki gibi görevler veriliyor ve bu görevlerin tamamlanması gerekiyor. Takım arkadaşlarının iş birliğini ön plana çıkaran Outlast Trials kapalı betadaki görevler tamamlandıktan sonra ise farklı zorlukların kilidi açılmış oluyor. Oyunda sonraki bölümlere geçmek şu an için mümkün değil.

Outlast Trials'ın Steam sayfasına baktığımızda, kapalı beta sürüm için başvuruların açık olduğunu görüyoruz. Ancak burada dikkat çeken bir not var. Öyle ki oyuna erişebilmek için geliştirici ekibin onay vermesi gerekiyor. Eğer mevcut oyuncu sayısı kapalı beta testler için yeterliyse, muhtemelen yeni oyuncu alınmayacaktır. Bu makaleyi yazarken yaptığımız başvurunun henüz onaylanmadığını belirtelim. Oyunun Steam'deki sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.

Outlast Trials kapalı beta sürümü için hazırlanan fragman!

18
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
5
1
0
0