Oyuncak Hikayesi 4’te Tanıyacağımız "Çatal Forky"nin Dizisi Gelecek

12
2
2
2
1
Toy Story 4, bu haftasonu vizyona girecek. Filmin karakterlerinden biri olan Forky’yi beğenirseniz ve daha fazla görmek isterseniz, bu haber sizi sevindirebilir.

“Forky Bir Soru Soruyor” isimli dizi, Disney’in kendi film ve dizi yayınlama platformu olan Disney Plus’da yayınlanacak. Dizi, 10 bölümlük mini bir seri olacak.  Pixar CCO’su Pete Docter, Forky’yi yine Tony Hale’in seslendireceğini ve karakterin, oyuncak arkadaşlarına “Aşk nedir?” “Zaman nedir?” ve “Peynir nedir?” gibi sorular soracağını belirtti. 

Toy Story 4’te oyuncakların yeni sahibi Bonnie, kreşteyken Forky’yi yapıyor. Daha sonra Woody, Forky’yi ortama alıştırma görevini devralıyor. Forky bir oyuncak olarak değil, çöplerden toplanan malzemelerden oluşturulduğundan ötürü, kendisinin bir çöp olduğunu düşünüyor.  Woody sonunda Forky’yi çöp olmadığına ikna ettiğinde, Forky’nin soracak bir sürü sorusu oluyor. 

Tony Hale, karakter hakkında da bazı şeyler söyledi. Hale, “Forky hakkında en sevdiğim şey ise herhangi bir utancı olmaması. O, sadece “bunun ne anlama geldiğini” merak ediyor. Bunda herhangi bir mahcubiyet yok” dedi. Dizi, Disney Plus’ın da yayınlara başlayacağı 12 Kasım’da başlayacak. 

Kaynak : https://www.businessinsider.com/toy-story-4-forky-will-have-a-disney-plus-show-2019-6?utm_source=feedly&utm_medium=referral
12
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
12
2
2
2
1