Altın Palmiye Ödüllü 'Parasite' Filmi İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

6
4
3
1
0
Cannes Film Festivali'ne damgasını vuran Güney Kore yapımı Parasite filminin yeni bir fragmanı yayınlandı. Fragman, filmin neden Altın Palmiye Ödülü aldığını çok iyi bir şekilde açıklıyor.

Cannes Film Festivali'nin en prestijli ödülü olan "Altın Palmiye"yi almayı başararak sinemaseverlerin ilgisini üzerinde toplayan Güney Kore yapımı "Parasite" filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman filmden beklenenlere ufak bir göz atılmasına imkan veriyor.

Bong Joon-Ho'nun yönettiği Parasite, kara mizah ve gerilim türünde bir yapım olarak sinemaseverlerle buluşacak. 

fragman

Parasite filminde iki farklı ailenin bir şekilde bir araya gelmesi ve sonrasında yaşananları izleme imkanı bulacağız. Bu iki grup, zengin ve soylu bir aile olan Park ailesiyle, Kim ailesi. Kim ailesi, Park ailesinin arasına kolayca sızabilecek sokak zekasına sahiptir. Park ailesiyse kısa bir süre içerisinde ellerindeki her şeyi Kim ailesine kaptıracaktır.

Dizinin oyuncularına da değinmek gerekirse Snowpiecer, Yaratık ve Cinayet Günlüğü gibi filmlerle ön plana çıkmayı başaran Song Kang-Ho, uzak doğunun popüler şarkıcılarından Jang Hye-jin ve Zombi Ekspresi isimli filmde yıldızı parlayan Choi Woo-shik'i görebileceğiz.

11 Ekim'de vizyona girecek ve 2 saatten daha uzun bir süre boyunca seyircileri hem güldürecek hem de gerilim dolu dakikalar yaşatacak olan Parasite'ın fragmanını hemen aşağıda bulunan kısımdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/08/18/parasite-movie-2019-trailer-watch-online-bon-joon-ho-oscars/
6
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
3
1
0