Pixel 3a ve Pixel 3a XL'in Kılıf Tasarımları, Telefonların İsimlerini Doğruluyor

4
3
1
0
0
Google, Nexus serisini sonlandırdığından beri uygun fiyatlı telefonlar üretmeyi bıraktı. Bunun yerine amiral gemisi telefonlara yönelen şirket, diğer firmaların pazardaki baskısına dayanamamış olacak ki orta seviye Pixel 3a serisini çıkarmaya hazırlanıyor. Bu telefonların ortaya çıkan kılıfları ise isimlerin bu şekilde olacağını doğruluyor.

Google'ın yeni orta seviye telefonları Pixel 3a ve Pixel 3a XL ile ilgili artık neredeyse her şeyi biliyoruz. Hatta Google bile telefonların lansman tarihini açıklayarak gelecek ayki Google I/O konferansını işaret etti. Snapdragon 660 veya Snapdragon 670 işlemcilerini kullanacağı düşünülen telefonlar, uygun fiyatlarıyla ilgi çekeceğe benziyor.

Her yeni telefonun tanıtım tarihine yaklaştığımızda gördüğümüz gibi, kılıf üreticilerinin ürünleri Pixel 3a serisinde de telefon hakkında ortaya çıkan tasarım detaylarını onaylıyor. CaseMate'in ortaya çıkan "Made for Google" serisi kılıfları, Pixel 3a ve Pixel 3a XL isimlerini doğrudan ürün üzerinde barındırıyor. Made for Google etiketi ise bir kılıfın üçüncü parti olmasına rağmen Google ile anlaşılarak üretildiği anlamına geliyor. Yani bir nevi resmi kılıf durumundalar.

Sırasıyla 5,6 inç ve 6,0 inçlik OLED ekranlarla gelmesi beklenen Pixel 3a ve Pixel 3a XL, 4 GB'lık RAM'e sahip olacak. Amiral gemisi Pixel 3 serisindeki kameraların aynısını kullanması beklenen cihazlar, böylece üst düzey bir fotoğrafçılık deneyimi vadedecek.

Kaynak : https://beebom.com/case-leak-pixel-3a-xl-names-confirmed/
4
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
1
0
0