PUBG, Kuzey Amerika'da Birinci Şahıs 'İkili Oyuncu' Modunu Kaldırmaya Hazırlanıyor

24
11
6
5
1
PUBG, arama seçeneklerini optimize etmek için Kuzey Amerika'da birinci şahıs ikili oyuncu modunu kaldırabilir. Konu hakkında açıklama yapan PUBG'nin Kuzey Amerika Başkanı Brian Corrigan, oyuncular için en iyi seçenekleri düşündüklerini belirtti.

Çıktığı ilk günlerde milyonlarca oyuncu tarafından oynanan hayatta kalma oyunu PUBG, son zamanlarda bu popülerliğini kaybetmeye başladı. Oyun, günden güne güç kaybetse de hâlâ ciddi bir oyuncu kitlesine sahip. Bu sebeple geliştirici ekip, oyunu taze tutmak ve oyuncuların beğenisini kazanmak için sürekli yeni özellikler üzerinde çalışıyor.

Aktarılan son bilgilere göre gelecekte gelecek güncellemelerden biriyle Kuzey Amerika'daki PUBG oyuncuları için birinci şahıs bakış açısına sahip ikili (duo) modu oyundan kaldırılacak. Geliştiriciler, modu oyundan kaldırmanın "optimum" konfigürasyona izin vereceğini söylüyor.

Arama modları değiştirilebilir:

PUBG

Twitter'dan paylaşımda bulunan PUBG'nin Kuzey Amerika Başkanı Brian Corrigan, bölgedeki mod seçimini değiştirme planlarını tartıştı. Yapılan tartışmaların ardından Corrigan ve ekibine göre Kuzey Amerika'da PC için PUBG'nin en uygun oyun arama modları üçüncü şahıs bakış açısına sahip tekli ve ikili mod ile birinci şahıs ve üçüncü şahıs bakış açısına sahip dörtlü modlar. Dereceli oyunlar içinse birinci şahıs ikili ve dörtlü oyunların en uygun çözüm olduğu belirtildi.

Geliştirici ekibe göre ikili oyuncular, yine de bir başka ikili grupla eşleştirilerek birinci şahıs bakış açısına sahip oyunları oynamaya devam edebilecekler. Corrigan, aynı anda oyun arayan diğer oyuncuları da düşünmek zorunda oldukları için böyle bir karara vardıklarını da belirtti.

Ülkemizde de oldukça popüler olan PUBG, geçtiğimiz günlerde 8. Sezon güncellemesini yayınlamıştı. Haritalarda birçok düzenleme içeren yeni güncelleme, ayrıca birçok ganimeti de beraberinde getirmişti. Yeni güncelleme hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buradaki içeriğimize göz atabilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi takip edebilirsiniz. Benzer bir hamlenin ülkemize gelip gelmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/playerunknowns-battlegrounds/first-person-duos
24
11
6
5
1
Emoji İle Tepki Ver
24
11
6
5
1