Age of Empires 3 Definitive Edition İçin Heyecanlandıran Paylaşım

44
4
2
2
0
Sevilen strateji oyunu serilerinden bir tanesi olan Age of Empires, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım, Age of Empires 3 Definitive Edition'ın çıkış tarihinin yaklaşmış olabileceği şeklinde yorumlandı.

Özellikle 90'lı yıllar neslinde strateji oyunu denilince birçok kişinin aklına ilk olarak Age of Empires serisi geliyor. Eskiden sadece "Age of" şeklinde anılan oyun, halen oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip.

Bu geniş hayran kitlesi, stüdyoyu yeni oyun yapmak için tetiklemese de eski oyunların modernleştirilmesi için harekete geçiyor. Son olarak Age of Empires 3 Definitive Edition, şubat ayında beta sürecinde girmişti ancak bu 'remaster'ın çıkış tarihi beklenenden de erken olabilir.

Age of Empires 3 Definitive Edition, yakın zamanda çıkabilir

age of empires twitter, age of empires 3 definitive edition duyuru

Bugün oyunun resmi Twitter sayfasından yukarıda görmüş olduğunuz paylaşım yapıldı. Wccftech'te yer alan habere göre görseldeki ikonların her biri, 'Gamescom' yapabilmek için birimlerin kısayol tuşunu temsil ediyor.

Normal şart altında Almanya'da düzenlenen Gamescom, bu sene koronavirüs salgını sebebiyle fiziksel olarak gerçekleştirilemeyecek. Etkinlik, bunun yerine 27 Ağustos tarihinde dijital olarak Geoff Keighley'in sunuculuğunda gerçekleşecek.

age of empires 2 definitive edition

Forgotten Empires, Tantalus Media ve Wicked Witch tarafından gerçekleştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan Age of Empires 2 Definitive Edition, 14 Kasım 2019'da oyuncularla buluşmuştu. Grafiklerin ve seslerin yenilendiği, 3 yeni sefer ve 4 yeni medeniyetin eklendiği oyun hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti.

Orijinali 2005 yılında oyuncularla buluşan ve yine hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından beğeniyle karşılanan oyunun 'Definitive Edition'ının da önceli gibi başarılı olup olmayacağını hep beraber bekleyip göreceğiz. Peki, sizin oyundan beklentileriniz neler? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://wccftech.com/age-of-empires-3-definitive-edition-could-drop-very-soon/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Wccftechcom+%28WCCFtech.com%29
44
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
44
4
2
2
0