PUBG Mobile’ın 9. Sezonu, Savaşçı Temasıyla Geldi

43
31
10
6
4
Oldukça popüler bir mobil battle royale oyunu olan PUBG Mobile’ın sekizinci sezonu sona erdi. Popüler oyunun 9. sezonu, savaşçı temasıyla geldi.

PUBG Mobile, mobil platformların en popüler battle royale oyunlarından birisi. Oyunun sekizinci sezonu, 12 Eylül’de sona erdi. 0.14.5 güncellemesi ile birlikte oyunda dokuzuncu sezon başlamış oldu. Bu sezonun teması ise savaşçılar. 

Yeni güncelleme, Android’de 124 MB, iOS’ta ise 140 MB oldu. Oyunu 12-18 Eylül arasında güncelleyenlere Parachute Trail adlı bir oyun içi ürün de sunulacak. 

Oyunun yeni sezon güncellemesinin boyutu, yeni güncellemenin tema dışında oynanışa etki edecek bir değişiklik yaratmayacağını gösteriyor. Bir önceki güncellemede ‘Infection Mode’ ve kullanıcı arayüzü değişiklikleri yapılmıştı.

pubg mobile sezon 9

Bu sezonun teması Warriors/Savaşçılar oldu. Ödül havuzu 1 milyon dolar olan küresel bir hazine avı etkinliği de geliyor. 

Oyunun Seasons menüsünde yeni sezonun başlamasına ne kadar süre kaldığını gösteren bir zaman sayacı bulunuyor. Görevler ve sıralamalar da yeni sezon öncesi yeniden düzenleniyor. 

Bu güncellemeyle birlikte oyuna artık Haftalık Görev hatırlatıcısı eklenecek. Ayrıca başarım ilerleme zincirleri de görülebilecek. Lobi ekranında artık süresi geçmiş araçlar gösterilmeyecek. The Royale Pass Season 9, savaşçı temalı kostümler, araçlar ve ek özellikler de getirecek. 

Kaynak : https://www.firstpost.com/tech/gaming/pubg-mobile-season-9-arrives-with-update-0-14-5-bringing-new-warrior-theme-7328151.html
43
31
10
6
4
Emoji İle Tepki Ver
43
31
10
6
4