Qorvo, Dünyanın İlk Çift Bantlı Wi-Fi 6 'Front-End Module'ünü Piyasaya Sunuyor

7
3
0
0
0
Gelişen internet teknolojileri, her geçen gün daha verimli bir internet hızını da beraberinde getiriyor. Qorvo şirketi, geliştirdiği yeni "Front-End Module" (FEM) ile Wi-Fi 6’ya daha yüksek hız ve daha uzun kapsama alanı için güç verecek.

Dünyayı birleştiren yenilikçi radyo frekansı (RF) çözümleri sunan Qorvo, bugün Wi-Fi 6 için dünyanın ilk çift bantlı FEM modülünü tanıttı. Bu yeni modül, yüksek boyutlarda veri aktarımı yapmak ve HD, 4K gibi videoları yayınlamak için gerekli performansı, Nesnelerin İnterneti (IoT) ile birleştiriyor.

Wi-Fi 6 (802.11ax); kullanıcı başına düşen trafik talebini, erişim noktası başına artan kullanıcıları, daha yüksek yoğunluklu dağıtımları ve ek güç ve performansı destekleyerek Wi-Fi'daki gelişmeyi temsil ediyor.

Wi-Fi 6, Wi-Fi 5’e göre çok daha geniş bir çekim alanına sahip olacak:

Qorvo’nun yeni QPF4800 kod adlı modülü 2,4 ve 5 GHz frekans bantlarını destekleyen kompakt bir çift bant formunda geliyor. Şirketin bu yeni modülü; verimlilik, üstün termal tasarım, yüksek lineer çıkış gücü ve sınıfının en iyi performansını sunuyor. Wi-Fi 5'i (802.11ac) destekleyen çift bantlı FEM'lere kıyasla QPF4800, lineer çıkış gücünü %77 artırıyor ve bu sayede daha iyi menzil ve kapasite sağlıyor. Modül, daha iyi termal performans için de %20 daha düşük güç tüketiyor.

Qorvo Kablosuz Bağlantı Genel Müdürü Cees Links, “Qorvo'nun bu çığır açan FEM'i, 4X4 MIMO (çoklu giriş ve çıkış desteği) işlemi için gereken kapasite, yoğunluk ve termal performansı sağlamak için doğru zamanda doğru çözümdür. Bu kompakt ve verimli çözüm, ekipman üreticilerinin Wi-Fi 6'nın zorluklarını, büyüklük, güç veya performanstan ödün vermeden hızlıca karşılamasını sağlayacak” açıklamasında bulundu.

Qorvo, QPF4800 Wi-Fi 6 FEM ve diğer Wi-Fi çözümlerini, 13-17 Eylül tarihleri ​​arasında Amsterdam'da düzenlenecek olan IBC 2019 etkinliğinde gösterecek.

Kaynak : https://finance.yahoo.com/news/qorvo-launches-world-first-dual-120000152.html
7
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
0
0
0