Samsung Galaxy Note 10'da Yer Alan S Pen Ne Kadar Dayanıklı (Video)

17
6
2
2
1
Popüler YouTube kanalı JerryRigEverything tarafından yapılan Galaxy Note 10 Plus dayanıklılık testi, telefonun kasasının oldukça sağlam olmasına rağmen, S Pen’in kasa kadar dayanıklı olmadığını bizlere gösteriyor.

Galaxy Note 10 Plus ortaya çıktığı günden beri tasarımıyla beğenileri kazanan bir telefon olarak dikkat çekiyor. Oldukça şık ve ince bir çerçeveye sahip olan Note 10 Plus, gerçekten bir mühendislik harikası. Ekran gövde oranıyla da rakiplerini bir hayli zorlayan Note 10 Plus, renk seçenekleriyle de kullanıcıların sevgisini kazandı. Ancak bu harika telefon ne kadar dayanıklı? Popüler YouTube kanalı JerryRigEverything, Note 10 Plus’ın başrolü oynadığı yeni bir dayanıklılık videosunu yayınladı. JerryRigEverything bu video ile beraber telefonun ne kadar dayanıklı olduğuna cevap vermeye çalışıyor.

JerryRigEverything’in Note 10 Plus dayanıklılık videosu:

JerryRigEverything’in dayanıklılık testlerini hiç duymamış olan okuyuculara bir uyarı yapmak gerekirse şimdiye kadar bu testlerden hiçbir telefon zarar görmeden çıkamadı. YouTube’da yayınladığı videoda Galaxy Note 10 Plus’ı çizen, hafif ve ağır bir şekilde yakan ve başka ağır şeyleri de yapan JerryRigEverything, telefonun S Pen’ini de test etmeyi ihmal etmemiş.

Galaxy Note 10 Plus’ı çizme testine tabi tutan JRE, ön ve arka cam panellerin çizilmeye bir noktaya kadar dayanıklı olduğunu, ancak ekrandaki parmak izi okuyucu kısmının çizildiğini ortaya koydu. Parmak izi sensörü çizilmesine rağmen performansından ödün vermedi. Telefonun çerçevesinin de kolayca çizilebilir olduğunu gösteren JRE, çerçevenin paslanmaz çelik yerine alüminyumdan yapıldığını vurguluyor. Ancak her ne kadar çelik olmasa da çerçeveyi bükmeyi deneyen JerryRigEverything, telefonu her iki tarafından da bükemedi. Bu durum telefonun kasasının ince olmasına karşın ne kadar dayanıklı olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy Note 10'un S Peni kolayca kırılabilir

Çerçeve her ne kadar dayanıklı olsa da S Pen için bu dayanıklılık maalesef söylenemez. Video, S Pen’in normal ahşap kalemler kadar kolay kırılabilir olduğunu bizlere gösteriyor. Bu yüzden eğer bir Note 10 Plus sahibi olursanız S Pen’inizi etrafta bırakmama çalışın.

Bu haber aracılığı ile bugün yayınladığımız Samsung Galaxy Note 10 Plus inceleme videomuzu da sizlere öneriyoruz. Ayrıca gerçekleştireceğimiz sağlamlık test videosunda Webtekno usulü olarak ne yapmamızı istersiniz? Önerilerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-10-plus-durability-test-a-solid-phone-with-a-vulnerable-s-pen/
17
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
17
6
2
2
1