Samsung, Galaxy Note 10 Modelleri İçin İlk Güncellemesini Yayınladı

18
3
2
2
0
Samsung, yeni amiral gemileri Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+ için ilk yazılım güncellemesini yayınladı. Yayınlanan güncelleme hem son güvenlik iyileştirmelerini içeriyor hem de modellere bazı iyileştirmeler yapıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz haftalarda yeni amiral gemisi Galaxy Note10 ve Galaxy Note 10+'ı tanıttı. Telefon tüm özellikleriyle konuşulmaya devam ederken şimdiyse ilk yazılım güncelleştirmesi yayınlandı. Yayınlanan güncelleme her iki model için de performans iyileştirmeleri içeriyor.

Samsung, geçtiğimiz dönemlerde piyasaya sürdüğü Galaxy S10'da da benzer bir yöntem uygulamış ve telefon, piyasaya sürüldükten kısa bir süre yazılım güncellemeleri almaya başlamıştı. Şimdi de yeni modelleri için aynı yöntemi uygulayan Samsung, modelleri hem daha güvenli bir hale getiriyor hem de bilinen bazı sorunları iyileştiriyor.

galaxy note10

Samsung'un Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+ için yayınladığı bu yazılım güncellemesi ağustos ayı güvenlik iyileştirmelerini içeriyor. Bunun yanı sıraysa her iki model için de farklı iyileştirmeler yapıyor. 

Samsung'un yayınladığı bu güncellemenin her iki model için ortak olan bazı yanları bulunuyor. Bunlardan bahsedecek olursak bu güncelleme, Samsung'un yeni amiral gemilerinin parmak izi sensörlerinde iyileştirmeler yapıyor, dokunmatik ekranın performansını artırıyor ve kamerayla ilgili bazı iyileştirmeler sağlıyor. Samsung'un yeni güncellemesi hem Galaxy Note10 hem de Galaxy Note10+'ın kamerasının kalitesini iyileştiriyor ve kamera kararlılığını da artırıyor. 

samsung güncelleme

Samsung'un Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+ için sunduğu bu güncelleme bölge bölge sunulmaya başlanmış durumda. Kısa bir süre içerisindeyse tüm ülkelerin bu güncellemeyi alması bekleniyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-10-plus-gets-first-software-update-with-multiple-improvements/
18
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
18
3
2
2
0