Samsung Galaxy A90 5G, Devasa Bir Ekran ve Geliştirilmiş Batarya İle Gelecek

59
5
5
4
3
Samsung'un yeni çıkacak orta segmentli cihazı A90 ve A90 5G hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Cihazın batarya ve ekran özellikleri oldukça dikkat çekti.

Samsung, Çinli rakipleri Xiaomi ve Huawei ile rekabet edebilmek için bir süredir orta segment cihazlarına yoğun mesai harcıyor. Bu doğrultuda pek çok model cihazı bulunan Samsung, her yeni modelinde kendini geliştiriyor ve cihazlara pek çok yeni özellik ekliyor.

Samsung’un bu yılki en iyi orta segment cihazı olarak görülen A90 5G hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Sızıntı konusunda uzmanlaşmış bir web sitesi sayesinde aslında cihazın orta seviye bir telefondan ziyade özellikleriyle bir amiral gemisini andırdığını. Batarya ve ekran konusunda oldukça iddialı olan A90 5G’nin özelliklerine gelin yakından bakalım.

A90 Özellikleri

Ön kamera ve sensörler

Kamera konusunda Samsung, ekranın tamamından yararlanabilmek için cihazda açılır-kapanır bir kamera tercih edecek. Kameraların bulunduğu kızakta ön flaş ve bir dizi sensör yer alıyor. Bu sensörlerinse yüz tanıma sisteminde kullanılması bekleniyor. Ayrıca yine bu sensörlerden yola çıkarak cihazın ön kamerasında portre modunu da görebiliriz.

Samsung Galaxy A90 5G Özellikleri:

  • Ekran: 6,7 inçlik SUPER AMOLED ekran
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti
  • Bellek/Depolama: 8GB RAM, 128GB dahili depolama
  • Batarya: 4400 mAh batarya
  • İşletim Sistemi: Android 9.0 Pie

Koreli firma A serisinde çok güçlü bir şekilde bahis oynuyor. Samsung Galaxy A50'yi 2018'de birçok pazarda en çok satan cihaz haline getirdikten sonra firma, şimdi de A90 modeli için oldukça iddialı. Samsung’un diğer büyük firmalarla yarışmak için oldukça rekabetçi bir fiyat politikası uygulayacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/08/17/samsung-galaxy-a90-5g-could-arrive-with-6-7-s-amoled-display-and-4400mah-battery/
59
5
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
59
5
5
4
3