Samsung Galaxy S23 Tanıtım Tarihi Açıklandı: Etkinliğe Şimdiden Kaydolabilirsiniz [Video]

32
3
2
1
1
Samsung'un 2023 yılındaki ilk Galaxy Unpacked etkinliği ile ilgili ilk resmi detaylar paylaşıldı. Galaxy S23 ailesinin tanıtılacağı etkinlik, 1 Şubat'ta gerçekleşecek.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz günlerde 2023'ün ilk Galaxy Unpacked etkinliği için açıklamayı yapmış, etkinliğin 1 Şubat 2023'te gerçekleştirileceğini duyurmuştu. Şimdiyse Samsung'un bu etkinliği ile ilgili yepyeni gelişmeler yaşanmış durumda.

COVID-19 pandemisi, teknoloji devlerinin lansman etkinliklerini çevrimiçi ortama taşımıştı. Ancak bu yıl itibarıyla durum değişecek gibi görünüyor. Zira edinilen bilgilere göre Samsung, Galaxy S23 ailesini tanıtacağı lansman etkinliğini San Francisco'da yüz yüze gerçekleştirecek. ABD'de olmayan tüketiciler ise şirketin internet sitesini kullanarak lansmana dahil olabilecekler.

Samsung Galaxy S23 ailesini beklemek istemiyor veya daha düşük bütçeli telefon arıyorsanız, 12 bin TL'ye kadar olan Samsung telefonları 12 ay taksitle satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Galaxy S23'ün ön sipariş hediyeleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Unpacked 2023

Samsung, yeni amiral gemisi telefonlarını ön siparişle satın alan tüketicilere hediyeler vermesiyle biliniyor. Bu gelenek, görünen o ki bu yıl da devam edecek. Samsung Estonya'nın internet sitesinde paylaşılan bilgiye göre Galaxy S23'ü ön sipariş kapsamında satın alan tüketiciler, Galaxy Buds2 Pro sahibi olacaklar. Bu kulaklığın Türkiye'deki resmi satış fiyatının 3.499 TL* olduğunu belirtelim.

Şimdiden kayıt olabilirsiniz

Samsung Türkiye de Galaxy Unpacked etkinliği için özel sayfasını oluşturdu. Buradaki bağlantı aracılığıyla ulaşabileceğiniz sayfaya baktığımızda, özel teklifler için kayıt yapılması gerektiğini görüyoruz. Kayıt formu şimdiden erişime açılmış durumda. Öte yandan, aynı sayfa üzerinden takviminize bir hatırlatıcı ekleyebileceğinizi belirtelim. Galaxy Unpacked, 1 Şubat 2023 saat 21:00'de başlayacak.

Samsung Mobile Twitter hesabından yapılan paylaşım:

Destansı anlarınızı ön plana çıkarın. 1 Şubat 2023'te #SamsungUnpacked etkinliğinde bize katılın.

Peki Samsung Galaxy S23 ailesi neler sunacak?

Normal fiyatı 37.499 TL olan Samsung Galaxy S22 Ultra'yı 18.299 TL'ye satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Samsung'un değişim kampanyası ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

(*): Samsung Türkiye'de gösterilen fiyat. Üçüncü taraf satıcılarda daha düşük veya daha yüksek fiyatlarla karşılaşılabilir.

32
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
32
3
2
1
1