Samsung Galaxy Tab A7 Ailesinin Fiyatları Ortaya Çıktı

15
8
4
3
0
Samsung'un yeni tablet ailesi Galaxy Tab A7'nin modellerinin nasıl bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. Tablet ailesinin fiyatları, Hollandalı bir tedarik şirketinin sitesinde gözüktü.

Geçtiğimiz aylarda FCC ve Bluetooth SIG sertifikası alan Samsung'un yeni tableti Galaxy Tab A7, bu kez Hollandalı bir tedarik şirketinin sitesinde ortaya çıktı. Elbette tabletin özellikleriyle birlikte fiyatı da Hollandalı sitede yer aldı. Buna göre Samsung Galaxy Tab A7, 235 euroluk (yaklaşık 2.050 TL + vergiler) bir fiyat etiketine sahip olacak.

Tabii bahsettiğimiz fiyat Samsung Galaxy Tab A7 ailesinin başlangıç fiyatı olacak. Sizlerle de paylaştığımız üzere aile, 4 farklı modele ev sahipliği yapacak. Bu modeller arasındaki fark depolama alanı ve bağlantı desteği olacak. Cihazların ekran boyutlarında bir değişiklik yaşanmayacak.

Samsung Galaxy Tab A7 fiyatları:

samsung galaxy tab a7

Samsung Galaxy Tab A7 ailesinin başlangıç fiyatıyla satın alınabilen modeli, 32 GB depolama alanına ve yalnızca Wi-Fi bağlantı desteğine sahip olacak. Cihazın 64 GB'lık modeli 270 euro (yaklaşık 2.350 TL + vergiler), LTE bağlantı desteğine sahip modeliyse hemen hemen 323 euroluk (yaklaşık 2.820 TL + vergiler) fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Samsung Galaxy Tab A7 ailesi, 10,4 inç büyüklüğünde ve 2.000 1.200 piksel çözünürlüğünde bir ekrana ev sahipliği yapacak. Tablet, şu anlık bildiğimiz kadarıyla S Pen desteğine sahip olmayacak. Ailede bulunan tüm modeller Android 10 işletim sistemi ve One UI kullanıcı arayüzüyle kutudan çıkacak.

samsung galaxy tab a7

Samsung Galaxy Tab A7, tüm modellerinde Snapdragon 662 işlemcisine yer verecek. Tabii modellerin ülkemize Snapdragon işlemciyle gelmemesi oldukça muhtemel bir durum. Yine de bu modeller geçtiğimiz sene çıkan Tab A ailesinden biraz daha hızlı olacaklar. Tablet, 7.040 mAh bataryasıyla da güzel bir kullanım süresi sunacak.

Tahminlere göre Samsung'un yeni tablet ailesi Galaxy Tab A7, 11 Eylül tarihinde Avrupa'da satışa çıkacak. Tabletin ülkemize ne zaman geleceği hakkındaysa şu an için bir fikrimiz yok ancak cihaz Avrupa'da satışa çıktıktan sonra birkaç hafta içinde ülkemizde de satışa çıkacaktır.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_a7_104_2020_surfaces_on_dutch_retailer_will_cost_235-news-44978.php
15
8
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
15
8
4
3
0