Samsung, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 İçin İlginç Bir Kampanyaya Hazırlanıyor

4
4
1
0
0
Samsung'un 11 Ağustos'ta düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliği için oluşturduğu rezervasyon sayfası, şirketin yeni bir kampanya başlatacağını gösteriyor. Şirket, bu kampanya kapsamında Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ü satın alırken iki telefonun takas edilmesine imkan tanıyacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şu sıralar 11 Ağustos'ta gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğine odaklanmış durumda. Bu etkinlik kapsamında iki adet katlanabilir ekranlı telefon, kablosuz kulaklık ve akıllı saat gibi en yeni ürünlerini tanıtacak olan şirket, etkinlikle ilgili son çalışmalarını da neredeyse tamamlamış durumda. Şimdiyse Samsung, yaklaşmakta olan katlanabilir ekranlı telefonlarıyla ilgili önemli bir adım daha attı.

Samsung, 11 Ağustos'ta düzenleyeceği etkinlikte duyuracağı katlanabilir ekranlı akıllı telefonları Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 için bir rezervasyon sayfası oluşturdu. Bu sayfada yer alan bir detay, Samsung'un bu akıllı telefonları satın almak isteyen kullanıcılar için bir kolaylık sağlayacağını gözler önüne seriyor. Öyle ki bir tüketici, Galaxy Z Fold 3 veya Galaxy Z Flip 3 satın almak için sahip olduğu iki telefonu birden takas için kullanabilecek.

Samsung'un rezervasyon sayfasında yer alan o detay

Samsung

Samsung, akıllı telefon satın alırken zaten değişim imkanı sunuyor. Bu sistem kapsamında elinizdeki bir telefonu Samsung'a satarak, yeni bir akıllı telefon satın alabiliyorsunuz. Galaxy Z Flip 3 ile Galaxy Z Fold 3 içinse bir değil, iki telefonu birden Samsung'a satabileceksiniz. Şirket bu sayede, amiral gemisi telefonlarından bile pahalı olan katlanabilir ekranlı telefonlarına daha fazla müşteri bulmayı amaçlıyor gibi görünüyor.

11 Ağustos'ta düzenlenecek etkinlik, Samsung'un yeni akıllı telefonlarının teknik özellikleriyle birlikte fiyatlarını da açığa çıkacak. İddialara göre Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinde 1.500 dolardan başlayan fiyatlar açıklayacak. Bu fiyatlar, yalnızca Türkiye için değil, diğer ülkeler için de bir akıllı telefon için çok pahalı. İşte bu durum, Samsung'u Galaxy Z Fold 3 ile Galaxy Z Flip 3 için böylesi bir adım atmaya zorlamış durumda. Bakalım Samsung'un çift telefon takas edebilme kampanyası, tüketicileri ne kadar etkileyecek.

Kaynak : https://bgr.com/tech/samsung-will-let-you-trade-in-two-phones-for-a-galaxy-z-fold-3/
4
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
4
1
0
0