Samsung, Singapur’da Huawei Cihazlarının da Dahil Olduğu Takas Listesini Yayımladı

32
16
11
11
8
ABD ve Çin arasındaki gerilim arttıkça markalarda pazarlama stratejilerini bu yönde düzenliyor. Samsung, içerisinde Huawei cihazlarının da olduğu yeni bir takas listesi yayımladı.

Samsung, Çin ve ABD arasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Şirket vakit kaybetmeden Huawei cihazlarının da içerisinde bulunduğu bir girişim yapmaya karar verdi.

Bilindiği üzere, Huawei cihazları ileride karmaşık sıkıntılar yaşayabilir. Bu durumun farkında olan Samsung, Huawei dahil olmak üzere farklı markaları da içeren bir takas listesi yayımladı. Bu listede yer alan cihazlar, Samsung Galaxy S10 serisinden herhangi bir telefonu indirimli olarak almanızı sağlıyor. Bu takas listesinin Singapur için geçerli olduğunu hatırlatalım.

ABD hükümeti, Huawei’yi ulusal güvenlik tehdidi içeren firmalar arasına eklediğinden beri, birçok firma Çinli üretici ile ilişkisini kesti. Marka, Android işletim sistemi lisansını kaybetti, gelecekte çıkacak Kirin yonga setleri için umudunu kaybetti ve yakın zamanda Wi-Fi Alliance’tan kovuldu. PriceSpy raporlarında, Huawei tıklamalarının İngiltere’de yarı yarıya, global tıklamaların %26 oranında düştüğü görülmekte.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/05/25/samsung-now-offers-trade-ins-for-huawei-users-in-singapore/
32
16
11
11
8
Emoji İle Tepki Ver
32
16
11
11
8