Netflix'in Yeni Dizisi 'Ateşe Koşan'da Serenay Sarıkaya Başrol Oynayacak

54
15
9
3
1
Serenay Sarıkaya, "Fi" isimli yapımdan sonra bir kez daha dijital platformda çıkacak bir dizide rol almaya hazırlanıyor. "Ateşe Koşan" isimli dizide rol alacak olan Sarıkaya, aşkı için her şeyi yapmaya hazır bir kadın rolünü oynayacak.

Netflix'in Türkiye için yeni bir yapım üzerinde çalıştığı ve bu yapımda oldukça ünlü isimlere yer vereceği ortaya çıktı. Bir süredir ekranlarda görülmeyen ve Alice müzikaline yoğunlaşan Serenay Sarıkaya’nın da içinde bulunduğu proje "Ateşe Koşan" ismiyle seyircilerle buluşacak.

"Ateşe Koşan" isimli yapım, Netflix'te ismini duyuran dördüncü yerli dizi olacak. 14 Aralık 2018'de vizyona giren Hakan: Muhafız isimli dizi, Netflix'in orijinal ilk Türk dizisi olmuştu. Daha sonra Beren Saat'in rol alacağı The Gift isimli yapım Netflix tarafından duyurulmuştu. Aşk 101 isimli gençlik dizisi de Netflix platformu için çıkacak üçüncü dizi oldu. Serenay Sarıkaya'nın başrol oynayacağı Ateşe Koşan isimli dizi de Netflix'in orijinal yerli yapımları arasında dördüncü dizi olarak yerini aldı.

Dizide Ozan Güven de yer alabilir:

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya’nın "Fi" dizisindeki partneri Ozan Güven’e dizide oynaması için teklif verildi. Ozan Güven, teklif için düşünme aşamasında olduğunu belirtti. Serenay Sarıkaya’nın ise bu projede rol alacağı için heyecanlı olduğu öğrenildi.

"Ateşe Koşan" isimli dizi, aşkı için her şeyi yapmaya hazır bir erkek ve bir kadının macera dolu hikâyesini konu alacak. Ozan Güven teklifi kabul ederse Fi dizisinde yakaladıkları uyumu bu dizide de gösterecek olan ikili, güzel bir seyir zevki sunabilir. Dizi, haftalık olarak yayınlanacak ancak ilk bölümün ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Kaynak : https://www.aksam.com.tr/magazin/serenay-sarikayadan-hayranlarina-surpriz-fi-dizisindeki-partneri-ozan-guvene-de-teklif-gitti/haber-1003844
54
15
9
3
1
Emoji İle Tepki Ver
54
15
9
3
1