Sızdırılan Bir Koda Göre Samsung Galaxy Tab S5, Snapdragon 855 İle Gelecek

32
6
3
2
1
Satın alacağı tablete Galaxy Fold'un oldukça yüksek olması beklenen satış fiyatı kadar ödeme yapmak istemeyen kullanıcılar için Samsung Galaxy Tab S5'ten iyi bir haber geldi. Samsung'un yeni tableti, sızdırılan bir koda göre Snapdragon 855'ten güç alacak.

Katlanabilir yapısıyla kullanıcılara hem tablet hem de telefon deneyimi sunacak olan Samsung Galaxy Fold'un satış fiyatının oldukça yüksek olması bekleniyor. Dolayısıyla tabletini yenilemek veya yeni bir tablet satın almak isteyen kullanıcılar, Galaxy Fold yerine alternatif cihazlara yönelebilirler. Samsung, alternatiflere yönelecek kullanıcıları kaybetmemek için yeni tableti Samsung Galaxy Tab S5'te üstün özellikler sunacak gibi görünüyor.

Bilindiği üzere Samsung, Unpacked etkinliğinden birkaç hafta önce Samsung Galaxy Tab S5e isimli yeni tabletini duyurmuştu. Qualcomm Snapdragon 670 ile gelen bu tablet, orta segmente konumlandırılmasına neden olacak bazı özelliklere sahipti. 10,5 inç Super AMOLED ekran, geliştirilmiş ses sistemi ve Android 9 Pie ile gelen Galaxy Tab S5e, Samsung'un bu sene duyuracağı tek tablet olmayacak.

Ünlü Android forum sitesi XDA-Developers'ta gündeme gelen bir iddiaya göre Samsung'un bu yıl duyuracağı yeni tableti Samsung Galaxy Tab S5, Snapdragon 855 ile gelecek. İddianın çıkış noktasıysa Samsung'un Snapdragon 855 kullanan cihazlarını listeleyen bir kod. Kod üzerinde analiz yapan XDA-Developers uzmanları, yeni tabletin Snapdragon 855'e sahip olacağının neredeyse kesin olduğunu söylüyorlar.

Samsung'un yeni tabletini ne zaman duyuracağı ve hangi fiyattan satışa çıkaracağı hakkında henüz bir bilgi bulunmasa da geçmiş yıllardaki duyurulara bakıldığında Galaxy Tab S5'in Galaxy Note 10'dan birkaç hafta önce tanıtılacağı tahmininde bulunabiliriz. 

Kaynak : https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-tab-s5-snapdragon-855-leak/
32
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
32
6
3
2
1