Skoda Yeni Logosunu Tanıttı! İşte Yeni Logonun Kullanılacağı İlk Otomobil

32
9
3
2
2
Skoda, bugün gerçekleştirdiği etkinlikte iki yenilikle karşımıza çıktı. Logosunu değiştiren otomobil üreticisi, yeni elektrikli SUV’u Vision 7S’i de tanıttı.

Elektrikli araç denince her ne kadar akla ilk Skoda gelmese de Çek Cumhuriyeti merkezli otomobil üreticisinin bu alandaki girişimleri heyecan verici. Şirket, bugünkü lansmanında yeni elektrikli SUV'u yedi koltuklu  Vision 7S’i tanıttı.

Şirketin tek tanıttığı şey yeni konsept aracı Vision 7S değildi, bu lansmanda Skoda’nın yeni minimalist logosunu da görmüş olduk. Artık logo olarak sadece markanın adı yazıyor. Şimdi de aracın diğer önemli özelliklerine bakalım:

İşte karşınızda Skoda'nın elektrikli SUV'u Vision 7S:

Skoda Vision 7S'in 89kWh'lik bir bataryası var ve bu bataryayla neredeyse 600 km mesafe kat edebiliyor. Lansmanda yetkililer, aracın Enyaq'tan Cupra Born'a kadar her şeyiyle aynı MEB mimarisine sahip olduğunu açıkladılar.

İşte Skoda'nın yeni milinalist logosu

skoda yeni logo

Aracın iç tasarımına gelecek olursak, ön panelin ortasına monte edilmiş 14,6 inçlik bir dokunmatik ekran var ve ön taraftaki koltuklar, oturanların içeriği daha kolay izlemesini sağlamak için hafifçe içe doğru döndürülebiliyor. Direksiyon simidi yeni iki kollu bir tasarıma sahip ve arkasında 8,8 inçlik bir dijital sürücü göstergesi paneli bulunuyor.

Skoda'nın minimalist bir tasarım çizgisine sahip yeni logosunu tanıttığı video

Aracın daha detaylı bilgisini almak istiyorsanız Skoda’nın blog yazısına göz atabilirsiniz. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşünceleriniz bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

32
9
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
32
9
3
2
2