Bir Twitter Kullanıcısı, Son Star Wars Filminin Konusunu 2012’de Doğru Tahmin Etmiş

25
9
4
2
0
Filmler hakkında tahmin yapmayı başka bir boyuta taşıyan bir Twitter kullanıcısı, 2019 sonunda çıkacak olan Star Wars IX: Rise of Skywalker’in konusunu 2012 yılında tahmin etmiş. Daha da ilginci ise kullanıcının filmin ismini de bilmesi.

İnternette hemen her seri hakkında onlarca fan teorisi var. Bu teorilerin bir kısmı tutuyor, büyük kısmı ise çöpe gidiyor. Teorilerin önemli kısmı, filmlerle ilgili ortaya çıkan ipuçlarına dayandırılıyor.

2012 yılında tahmin yapan @GabbyG41 kullanıcı adlı Gabriel Garcia, Kasım 2012’de yeni Star Wars filminin önemli detaylarını ve başlığını bilmeyi başardı. Garcia yalnızca tahmin ettiği senaryonun hangi filme ait olduğunu tutturamadı.

Star Wars Episode 7 için başlık olarak The Rise of Skywalker ismini ortaya atan kullanıcı, İmparator’un yaşadığını iddia etmişti.

Disney’in Lucasfilm’i satın aldığı ise Ekim 2012’de açıklanmıştı. Tweetin tarihi herhangi bir projenin hayata geçmesinden çok daha önceye dayanıyor.

Twitter kullanıcısı geri kalan gönderilerinde senaryoya dair tahminlerde bulunuyor. Bunlar arasında Palpatine’in imparatorluk muhafızları tarafından kurtarılması da var. Bu gönderi daha çok şaka gibi olsa da belki bu teori de doğru çıkar.

Star Wars evreni, filmler ve ona bağlı hikayelerle ilerleyen bir kültür oldu. Ana hikayeye bağlılık açısından çeşitli ‘Canon’ seviyelerine ayrılan evrendeki hikayeler, Legends adı altında kenara koyulduğundan bu yana Star Wars evreni adeta açık atış alanına dönmüştü ve herkes bir teori sunuyordu. Yedi yıl öncesinden, filmin serideki yeri yanlış da olsa böyle bir tahmin görmek oldukça şaşırtıcı.

Yeni Star Wars filmi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Eskisi gibi heyecan yaratan bir marka mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/04/16/one-twitter-user-predicted-the-plot-and-title-of-star-wars-the-rise-of-skywalker-back-in-2012
25
9
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
25
9
4
2
0