The Elder Scrolls: Skyrim'de Objeleri Kırmanızı Sağlayacak Mod Çıktı

19
2
1
1
1
The Elder Scrolls serisinin beşinci ve en son çıkan oyunu Skyrim'e oyunu daha da eğlenceli kılabilecek bir mod geldi. Gelen mod ile oyunda bulunan objeler artık kırılabilecek.

Skyrim.. The Elder Scrolls serisinin beşinci ve efsanevi oyunu günümüzde de yaşamaya devam ediyor. Onca muhteşem grafikli oyun çıkmasına rağmen bu oyun, bir oyunun ne kadar uzun ömürlü olabileceğini kanıtlayan yegâne yapım. Çıkışının üzerinden dokuz sene geçmesine rağmen oyuncular hala oyunu tekrar tekrar oynamaya devam ediyor.

Çıktığı günden bu yana sayısız ödül alan Skyrim’in 2016 yılında The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition’ı yayınlanmıştı. Bu versiyon oyuna muhteşem grafikler getirmekle kalmamış, aynı zamanda yeni görevler, diyaloglar, karakterler, zırh ve silahlar ve birçok yenilik getirmişti.

skyrim

Bir oyunda olması gereken en temel özellik her oyuncuya göre değişebilir. Ancak Skyrim’e aşık olan oyuncular bilirler ki grafiklerin güzel olması, oyunlarda aranması gereken birinci özellik değildir. Yine de Skyrim’e yeni başlayacak grafik sevdalıları oyundan pek tatmin olmayabilir. Ya da bir başka özellik olan fizik özelliği. Oyundaki fizik motoru nesnelerin parçalanmasına izin vermiyor ve bu etrafı yıkıp dağıtmak isteyen oyuncuları hayal kırıklığına uğratıyor.

Sonunda Skyrim için yapılan bir mod sayesinde her yeri yıkıp dağıtabilecekmişiz gibi gözüküyor. ‘Destructible Skyrim’ adı verilen bu mod oyunda nesnelere dağılma özelliği kazandırıyor. Mod şu anda Beta aşamasında olduğundan yalnızca belli başlı objeler kırılabiliyor. Oyunda bulunan çoğu varil, sandalye, masa, dolap ve kaplar kırılabilir oluyor.

Kırdığınız dolaplardan bir çanta düşüyor ve dolapta bulunan malzemeler bu çanta içerisinde yer alıyor. Oyunda kırılan her obje, oyun içinde geçirilen 24 saat sonrasında varsayılan yerlerine koyuluyor ve içinde bulunan eşyalar da yenileniyor. Bir şeyi kırmak için ise hem silahlarını hem de büyülerini kullanabilirsiniz.

Mod hakkında detaylı bilgi almak isterseniz modun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

19
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
2
1
1
1